Burokėlių ir feta sūrio salotos

Burokėlių ir feta sūrio salotos

INGRIDIENTAI (4 porcijos)

2 vnt. vidutinių burokėlių
200 g. feta tipo sūrio
70 g. rukolos (ar kitos salotos)
30 g. Mažos saujelės saulėgrąžų (lukštentų)
35 g. Mažos saujelės moliūgų sėklų (lukštentų)
1 valg. šaukštas balzaminio modenos acto kremo / padažo 

GAMINIMO BŪDAS (15 min.)

Burokėlius išvirti (taip pat galima naudoti keptus orkaitėje arba marinuotus), supjaustyti plonomis riekelėmis. Sėklas apkepti. Sūrį supjaustyti kubeliais. Nuplauti rukolą.
Į lėkštę dėti rukolą, ant jos gražiai sudėlioti burokėlių riekeles, ant jų – sūrį. Apibarstyti kepintomis saulėgrąžomis ir moliūgų sėklomis. Viską gražiai apšlakstyti modenos acto kremu / pafažu.

Recepto autorius: https://www.facebook.com/norasvalgyti/

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną