Brasserie de Verres en Vers meniu rasite tai, ko negausite niekur kitur

Brasserie de Verres en Vers meniu rasite tai, ko negausite niekur kitur

Žvėriena išsiskiria ne tik specifiniu, ryškesniu skoniu, sodresne spalva, tvirta tekstūra bet ir savo maistinėmis savybėmis. Ji mažiau kaloringa ir riebi, nei naminių gyvulių mėsa. Žvėrienoje mažiau cholesterolio, tačiau gausu vitaminų, baltymų. Dėl maistinės žvėrienos vertės, ji dažnai rekomenduojama sveikos mitybos specialistų. O išieškotus patiekalus iš žvėrienos rekomenduoja Brasserie de Verres en Vers virtuvės šefas. Jais pasimėgauti galėsite iki lapkričio pabaigos.

UŽKANDŽIAI/STARTERS

ELNIENOS KARPAČIO SU SPANGUOLIŲ IR KRIAUŠIŲ UOGIENE, PASKANINTAS ROZMARINŲ ALIEJUMI BEI OŽKOS SŪRIO DROŽLĖMIS............................…………………...........................35 LT

Red deer carpaccio with cranberry and pear compote, flavoured with rosemary oil and shaved Pecorino cheese

KIŠKIENOS PAŠTETAS PASKANINTAS ARMANJAKU, PATIEKIAMAS SU KARAMELIZUOTŲ MOLIŪGŲ IR APELSINŲ SALOTOMIS BEI POMIDORŲ DŽEMU........…………………......... 37 LT

Hare terrine scented with Armagnac and served with caramelized pumpkin-orange salad and tomato jam

ŽVĖRIENOS SULTINYS SU BARAVYKAIS IR ELNIENOS KUKULAIČIAIS..............................25 LT

Venison Consommé with cèpe mushrooms and red deer quenelles

PAGRINDINIAI PATIEKALAI/ MAIN COURSE

STIRNOS NUGARINĖS KEPSNELIAI PATIEKIAMI SU DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS RAUDONOJO VYNO PADAŽE, BRIUSELIO KOPŪSTAIS BEI SVIESTE PAKEPINTAIS BULVIŲ IR MOLIŪGŲ KUBELIAIS......................................................................................……………………………....75 LT

Roe deer medallions served with red wine-prune sauce, Brussels sprouts and butter-fried diced potatoes and pumpkin

KEPTAS FAZANAS SU BRENDŽIO PADAŽE TROŠKINTOMIS VYNUOGĖMIS BEI SVIESTE PAKEPINTAIS BULVIŲ VIRTINUKAIS ..........................................…..........................................52 LT

Roasted pheasant with sautéed grapes in a brandy sauce and buttered potato dumplings

RAUDONAJAME VYNE TROŠKINTA ŽVĖRIENA PATIEKIAMA SU ŠVIEŽIOS TEŠLOS MAKARONAIS SPÄTZLE...........................................................................................……………………...............39 LT

Venison ragoût served with fresh made pasta Spätzle

DESERTAI/DESSERT

DESERTINIO VYNO PUTĖSIAI SU ŠVIEŽIOMIS FIGOMIS IR KALĖDINIO VYNO SIRUPU..24 LT

Sherry crème with fresh figs and mulled red wine syrup

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną