Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Brangiausias pasaulyje mėsainis

2008-06-23
Paskelbk savo straipsnį

Greitojo maisto tinklo „Burger King“ restoranuose šiuo metu pardavinėjami brangiausi pasaulyje mėsainiai. Jų galite įsigyti tik vienoje vietoje (Vakarinėje Londono dalyje veikiančiame tinklo restorane) ir tik vieną dieną per savaitę. Vienas mėsainis kainuoja 120 eurų arba 200 JAV dolerių. Surinkti pinigai bus skirti labdarai.

Prieš tai brangiausi pasaulyje mėsainiai buvo pardavinėjami vienoje užeigoje Niujorke. Už pastaruosius mėsainius su baltaisiais triufeliais lankytojai turėjo pakloti po 80 eurų. Mėsainis buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą.

Kol kas „Burger King“ mėsainis nėra oficialiai užregistruotas šioje rekordų knygoje, tačiau nuo trečiadienio jo jau galima paragauti. Pirmą dieną šiuo „skanėstu“, gaminamu su brangiausia pasaulyje marmurine jautiena, spėjo pasimėgauti aštuoni žmonės.

Kilogramas marmurinės Kobė mėsos kainuoja apie 500 eurų. Į mėsainius taip pat dedama vienų brangiausių pasaulyje grybų – baltųjų triufelių, brangiausio pasaulyje prieskonio – šafrano, Cristal svogūnų, ispaniško kumpio „Pata Negra“, „Modena“ balzaminio acto, rausvosios Himalajų kalnų druskos, ekologiško baltojo vyno. Visos pajamos, gautos iš šių mėsainių pardavimo, bus skirtos Londono vaikų labdaros fondui, kuris padeda jauniems žmonėms, kurie skursta, yra benamiai, patiria prievartą, serga.

„Burger King“ atstovas David Kisilevsky komentavo, jog jų tinklas, atsižvelgdamas į skirtingas klientų „pinigines“, stengiasi pasiūlyti įvairių produktų. Mark Dowding, naujų produktų diegimo ir greitojo maisto inovacijų vystymo direktorius, pasakojo, jog pirmą dieną tikėjosi parduoti bent 100 tokių mėsainių, tačiau buvo parduoti tik 8.

Parengė Elena Germanovič
Šaltinis: foxnews.com
Nuotraukos: PAP
Meniu.lt informacija