Avantiūra – „Pietūs danguje“ (svetur)

Avantiūra – „Pietūs danguje“ (svetur)

Kartais, kai išgirstame verslininkų idėjas, belieka pripažinti, jog tai buvo akivaizdu, ir apgailestauti, kad patys to nesugalvojome anksčiau. Tačiau, kai Briuselyje gyvenantis rinkodaros specialistas David Ghysels pristato savo sumanymus, ne vienas iš mūsų pavadiname jį bepročiu.

D. Ghysels, kuriam priklauso ne viena išskirtinio verslo idėja, išsprendė amžiaus dilemą, kaip 22 žmonėms pietauti kabant penkiasdešimties metrų aukštyje. 2006 metais „Pietų danguje“ idėją D. Ghysels įgyvendinti padėjo kompanija „Benji Fun“.

Šios avantiūros kaina nei didelė, nei maža – priklausomai nuo Jūsų poreikių, pramoga kainuoja nuo 7800 eurų. Kompanija siūlo aukštai iškeltą stalo ir kėdžių konstrukciją, laikomą krano. Apie 20 svečių gali mėgautis profesionalų paruoštu ir patiekiamu maistu penkiasdešimties metrų aukštyje. Trūksta muzikos? Pasisamdę keletą papildomų keliamųjų kranų, galėsite mėgautis tik jums skambančia serenada ar fortepijono muzika.

Iškilo dar vienas klausimas – o kur tualetas? Kranu nuleisti konstrukciją ant žemės užtrunka vos minutę.

„Pietūs danguje“ – daugiau atrakcija nei valgymas. „Mes parduodame patyrimą, o ne kulinariją“, – pripažįsta D. Ghysels. Idėjos autorius sako, kad atrakcija puikiai tinka kompanijų šventėms ar konfidencialiems pietums. Šia paslauga jau pasinaudojo tokios kompanijos kaip „Coca-cola“ ar „Les Vins du Val de Luara“. Platforma buvo pakelta ne tik Belgijoje, bet ir Olandijoje, Portugalijoje bei Anglijoje.

Skaityti visą straipsnį>>

Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną