Atrinkta atsakingai, paruošta su meile

Atrinkta atsakingai, paruošta su meile

Iš meilės Italijai


Skaičiuodama sėkmingos veiklos dešimtmetį, įsiklausydama į viešbučio-restorano lankytojų lūkesčius, „Dvaro“ komanda išgrynino „Visada kaip namuose“ koncepciją, kur skoniui ir kvapui sukurti įvestas itališkas „Verrigni“ pusryčių meniu. „Verrigni“ meniu ypatingas tuo, kad tiek viešbučio gyventojai, tiek restorano svečiai įvairiems makaronų patiekalams produktus gali išsirinkti „La Pasta d'Oro“ parduotuvėlėje bei juos išbandyti su joje parduodamais padažais arba virtuvės šefo rekomenduotais pagardais.

Itališkų produktų krautuvėlė „La Pasta d'Oro“, pačių iniciatorių teigimu, gimė iš nuoširdžios meilės Italijai, jos kultūrai, žmonėms ir, žinoma, maistui.

Šiandien „La Pasta d'Oro“ – atvira visiems, norintiems susipažinti su kokybiškais, atsakingai atrinktais itališkais produktais. „Dvaro“ restorane rengiamos degustacijos, organizuojami specializuoti renginiai. Užsukę visada gausite rūpimą informaciją ir galėsite paragauti Jus dominančių produktų.

Kokybiški ir natūralūs produktai

Visi produktai „La Pasta d'Oro“ lentynose kruopščiai atrinkti pasaulinėse parodose, kelionių po Italijos ūkius metu, todėl kiekvienas gamintojas ir produktas atitinka gana griežtus kokybės reikalavimus.
Visus atrinktus ir į Lietuvą atkeliavusius itališkos virtuvės produktus vienija gamintojų požiūris į žaliavas ir gamybą. Naudojamos tik vietinės, aukščiausios kokybės žaliavos – dažnai iš ekologinių ūkių, kuriuose derlius nuimamas rankomis.ir gamybos procesą. Gaminama pagal šimtmečius skaičiuojančias receptūras ir tradicijas – lėtai, neskubinant procesų. Visi gaminiai sertifikuoti pagal saugomą geografinę nuorodą ar saugomą kilmės vietos nuorodą.

Platus asortimentas ir geriausiais pasaulyje pripažinti produktai

Karališkiems pietums ar užkandžiams „La Pasta d'Oro“ rasite artišokus, saulėje pusiau džiovintus minkštutėlius vyšninius pomidorus, kelių rūšių alyvuoges, įvairias užtepėles (graikiškų riešutų, alyvuogių, artišokų, gražgarsčių, pesto, pomidorų), konservuotas daržoves. Viskas puikiai derinama su vytintu kumpiu, jūros gėrybėmis. Gaminkitės brusketas ar karštus patiekalus su makaronais, kurių geriausius receptus, išbandytus su „La Pasta d'Oro“ asortimentu, siūlo „Dvaro“ restorano virtuvės meistrai.

Aliejus ir alyvuogės

„La Pasta d'Oro“ galima rasti geriausiu pasaulyje aliejaus gamintoju pripažinto „De Carlo“ aliejaus ir, žinoma, patį geriausią pasaulyje aliejų, 2013 metais išrinktą tarptautinio ypač tyro alyvuogių aliejaus gido – „Tenuta Torre di Mossa“ D.O.P.

De Carlo aliejus, alyvuogės, užtepėlės, konservuotos daržovės gaminamos iš šeimyniniame ūkyje užaugintų daržovių. Visos konservuotos daržovės iki stiklainio viršaus užpildomos ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Išskirtinis De Carlo produktas – 5 skonių aliejai, pagardinti mandarinais, citrinomis, aitriąja paprika, trumais, bazilikais, česnakais. Tikras ir intensyvus šių aliejų skonis išgaunamas visus prieskonius spaudžiant kartu su aliejumi. Turėdami virtuvėje tokį aliejų, pamiršite ne tik dekoratyvinius aliejaus buteliukus su neaiškios kilmės žolelėmis viduje, bet ir citrinas ar prieskonius, kuriais anksčiau gardindavote salotas. Prieskoniai ir/ar citrusiniai vaisiai jau yra aliejuje, todėl jų neprireiks naudoti papildomai.

Makaronai

Ar kada teko girdėti apie auksinius makaronus? Michelin šefams tikrai teko! „La Pasta d'Oro“ krautuvėlėje pristatomi būtent tokie, vieninteliai pasaulyje Verrigni makaronai, kurie gamybos metu perleidžiami per tikro aukso formas. Taikant tokią gamybos technologiją, makaronai yra švelnesnės tekstūros ir išskirtinio aromato. Gaminami su padažais ir pagardais absorbuoja daugiau skonio.
Visi Verrigni makaronai pagaminti tik iš aukščiausios kokybės kietųjų kviečių, kurie maišomi su ypač tyru šaltinio vandeniu ir ilgai džiovinami pagal senąsias technologijas.
Užtepėlės, pomidorų tyrės, padažai
Daržovės, prieskoninės žolelės užtepėlėms, pomidorai tyrėms ir padažams auginami nedarant žalos aplinkai, surenkami rankomis, o produktai iš jų gaminami pagal senąsias technologijas – lėtai, žemoje temperatūroje. Tuo rūpinasi Italijoje žymus Rustichella d‘Abruzzo gamintojas. „La Pasta d'Oro“ krautuvėlėje galima rasti šio gamintojo pesto padažus (bazilikų, pomidorų), pomidorų padažus su įvairiais priedais (prieskoniais, kumpiu, daržovėmis, mėsa, ančiuviais), pomidorų tyres.

Plačiau susipažinti su „La Pasta d'Oro“ asortimentu galima adresu – www.netikmakaronai.lt

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną