Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

5 žvaigždučių vėlyvieji pusryčiai „Brasserie de Verres en Vers“ – pusryčiaukite iki ankstyvo vakaro

2012-03-27
Paskelbk savo straipsnį
Brunch (vėlyvieji pusryčiai) 19 amžiaus pabaigoje Didžiojoje Britanijoje gimęs reiškinys, toli gražu nėra vien madingas žodelis. Vėlyvieji pusryčiai skirti norintiems atsipalaiduoti, mėgautis kompanija ir maistu, diskutuoti, juoktis, atrasti naujus skonius ir potyrius – mėgautis gyvenimu. Juk sekmadienio rytas tam taip puikiai tinka!

Vėlyvieji pusryčiai „Brasserie de Verres en Vers“ žavi savo atmosfera. Valgoma ilgai, prie stalo daug bendraujama, vienu žodžiu – maistas ir poilsis vienu metu. Vėlyvųjų pusryčių patiekalų įvairovė niekuo nenusileidžia gurmaniškiems pietums.  

Be tradicinių velykinių valgių: margučių ar mėsos vyniotinių,  vėlyvųjų pusryčių metu bus patiekiama ir kepta ėriena, paukštiena, šalti jūrų gėrybių kokteiliai, garuose virta lašiša, troškinta triušiena, veršienos kepsnys, salotos, sriuba, taip pat daržovių patiekalai, kelių rūšių duona, desertai, kurių priekyje – Romo boba ir daugybė kitų skanių ir įvairių patiekalų. O pradėti siūlome nuo putojančio vyno taurės - ir įdomiam  pokalbiui užmegzti, o apetitą jau žadins  viliojantys maisto aromatai, jaučiami vos įžengus į pačią senamiesčio širdį.

Pusryčiauti kviečiame balandžio 1 d. nuo 12 val. iki 16 val. Kaina 100 Lt/asm. Vaikams iki 12 m. nemokamai.

O bijantiems persivalgyti restoranas ruošia kitus ypatinguosius šparagų sezono pusryčius, kurie vyks gegužės 13 d.

Restoraną „Brasserie de Verres en Vers“ rasite viešbutyje Radisson Blu Astorija, adresu Didžioji g. 35/2, Vilniuje. Tel.: +370 5 2120 110.