Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
События

Virtuvės šefų meistrystė | šventinė prezentacija

Ноябрь 30, Вс., 12:00

Kviečiame į Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos šventinę prezentaciją, kuri vyks 2025 m. lapkričio 30 d. 12 val. viešbučio „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre“ salėje, Gedimino pr. 44B, Vilniuje.

Artėjant didžiosioms metų šventėms, virtuvės meistrai pristato pasaulio virtuvių įkvėptus skonius, kviesdami pasisemti meistrystės idėjų, inovatyvių sprendimų, gastronominių patirčių iš įvairių pasaulio virtuvių bei kartu pasimėgauti išskirtiniais deriniais ir šventiniais skoniais.

Prieš renginį HoReCa įmonių atstovai pristatys rinkos naujienas, aktualijas, produkcijos išskirtinumą, kokybę, siekdami išsiaiškinti virtuvės šefų poreikius, pasitinkant švenčių sezoną.

Šventinį meniu gamina nacionalinių čempionatų dalyviai, patyrę virtuvės šefai: Tadas Paplauskas, „Cloud Kitchen catering“; Aistė Urbanavičiūtė, restoranas „Balzac“, ir Jolita Kryžiokaitė, restoranas „Le Mans“; Miroslav Styčinskij, restoranas „Rib Room“; Renaldas Bujokas su komanda „Unilever Food Solutions“; Živilė Majaraitė, „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“ sidabro medalio laimėtoja, „Paprastai Nepaprasta“ desertų studijos įkūrėja.

„Dekoratyvi šviesa. ĀUROS“ atstovė Aurelija Jasinskienė papasakos apie Kalėdinę puošybą, terasų, vidaus erdvių, stalų apšvietimą.

 

Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų švarkais.

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 60 eur, LVVKA nariams – 30 eur.

Būtina išankstinė registracija, mob. nr. +370 615 67405