Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
События

Vėlyvieji ypatingieji pusryčiai su trupučiu istorijos

Декабрь 15, Вс., 11:00

Kviečiame ypatingų vėlyvųjų pusryčių 2019.12.15 11:00-14:30

Košerinis maistas ir kas kartą vis kiti patiekalai, nes kiekviena virtuvė pasakoja istoriją...

Didelis maisto pasirinkimas vegetarams bei veganams.

Kaina asmeniui 20 €.

Būtina išankstinė registracija el.paštu info@rishon.lt arba 862369019.

Vietų kiekis ribotas.

 

Vėlyvųjų pusryčių meniu:

Šaltieji užkandžiai:

Humusų asorti (klasikinis, moliūgų, burokėlių);

Baklažanų užtepėlė „Hacilim“;

Užkeptos paprikos salotos;

Izraelietiškos salotos;

„Tabulė“ salotos;

Burokėlių ir granatų salotos;

Aštrios žalumynų salotos;

Lašišos ir kriaušių salotos;

„Foršmak“ (kapota silkė);

Žuvis „Gefilte“;

Daržovių salotos;

Marinuotų daržovių asorti;

Pita;

Chala;

Beigeliai.


 

Karštieji patiekalai:

„Šakšuka“;

„Arais“ (arabiškas kebabas pitoje);

Lašišos, alyvuogių ir daržovių kepsnys;

Jautiena rytietiškame padaže.


 

Desertai:

Imberlach (morkų ir imbiero saldainiai);

Leikach (medaus pyragas,);

Napoleonas;

Vaisių asorti.


 

Gėrimai:

Kava; Arbata; Sultys; Vanduo.