Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
События

ŠEFO VAKARIENĖ - TRUMŲ MEDŽIOKLĖS SEZONO ATIDARYMO PROGA

Ноябрь 15, Птн., 18:30

  TRUMŲ FIESTA

Aperityvas
Focaccia su juodaisiais trumais, rozmarinų ir baltųjų trumų alyvuogių aliejumi

Amuse-bouche
„Macaroons“ su gorgonzola sūriu ir baltųjų trumų griežinėliais

Šaltas užkandis
Ančių foie gras paštetas su juodaisiais trumais, karamelizuotomis figomis ir trumų
bei baltojo vyno želė

Sriuba
Topinambų veloute su trumų svieste keptomis jūros šukutėmis ir ožkos sūrio espuma bei baltųjų trumu griežinėliais

Karštas užkandis
Risotto su juodaisiais trumais, miško grybais bei pashot kiaušiniu Reggiano parmezano sūrio plutelėje

Pagrindinis patiekalas
Keptas jūros liežuvis su baltaisiais trumais, erškėto juodaisiais ikrais ir béarnaise trumų padažu

Desertas
Baltojo šokolado šerbetas su akacijų medumi ir juodaisiais trumais

Gurmaniškų skonių gerbėjus kviečiame į ypatingą trumų degustacinę vakarienę, kuri vyks lapkričio 15 d. Imperial restorane. 

Trumų medžioklės sezono atidarymo proga, tiesiai iš Italijos Marche regiono vakarienės išvakarėse atkeliaus ką tik sumedžioti juodieji ir baltieji trumai.🔎

Šios vakarienės metu galėsite mėgautis išskirtiniais patiekalais, kuriuose subtiliai dominuos šviežių, šių metų derliaus trumų skonis, sukuriantis išskirtinį gurmanišką potyrį.

Imperial restoranas pelnė prestižinį „World Luxury Restaurant Awards 2023“ apdovanojimą kaip geriausias Rytų Europos regiono „Fine Dining Cuisine“ restoranas, išsiskiriantis nepriekaištingu aptarnavimu bei aukščiausios kokybės virtuve, užburiančia net ir išrankiausius lankytojus.

Data: Lapkričio 15 d. 18:30val.

 Imperial restoranas

Nepamirškite rezervuoti staliuko iš anksto: imperialrestoranas.lt/reserve

Atraskite tikrą gurmanišką patirtį!