Nostrum – tai gyvybinga Viduržemio jūros skonių šventė, įkvėpta saulės nutviekstų pakrančių. Mūsų meniu jungia autentiškus, ryškius patiekalus iš Graikijos, Italijos, Ispanijos ir Šiaurės Afrikos, atspindinčius šio regiono meilę valgymui drauge. Naudodami šviežius, aukštos kokybės ingredientus, siūlome dalijimuisi skirtus patiekalus, kurie atskleidžia Viduržemio jūros virtuvės esmę – kvapnius prieskonius, gardžią jūros gėrybių įvairovę, kaimišką duoną ir lėtai troškintą mėsą. Kiekvienas patiekalas pasakoja apie tradicijas ir aistrą. Jauki, svetinga Nostrum atmosfera siūlo ne tik maistą – tai kvapą gniaužianti kelionė į pačią Viduržemio kultūros širdį.
MENIU
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Baravykų arančinis
Moliūgų džemas su konservuotomis citrinų žievelėmis · Šalavijų Aioli
UŽKANDIS
Alborano tuno crudo
Persimonas · Rytietiški prieskoniai · Rūkyto jogurto kremas
PAGRINDINIS PATIEKALAS (pasirinktinai)
Osso Buco
Lėtai troškinta veršiena · Kreminė polenta su šafranu · Granatų gremolata
arba
Dorados filė
Daržovės su Za’atar prieskoniais · Alyvuogių ir kaparėlių tapenada · Pankolio salotos
DESERTAS
Millefeuille
Karamelizuota sluoksniuota tešla · Pistacijų ir maskarponės kremas · Figų džemas · Kalamansi vaisių gelis
Virtuvės šefas – Sergej Bondarev
Gedimino pr., 44B, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 229 9420
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VII 17.00 – 22.00