Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
События

Gastronomijos savaitė | Dine

Ноябрь 03, Пн., 17:30

„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

MENIU

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Bulvių kroketas su šonine ir portabello duxelles

PIRMAS UŽKANDIS

Veršienos tataki, sraigės, burokėlių carpaccio, obuolių džemas, lazdyno riešutai

ANTRAS UŽKANDIS

Tuno kapotinis, spraginti lęšiai, fermentuotų paprika padažas, sepijų traškutis

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Langustinų raviolo, sviestinio moliūgo Confit, morkų/anyžių tyrė, vėžiagyvių bisque, šalavijas

DESERTAS

Morkų pyragas su pekaninių karijų riešutais

Virtuvės šefas – Matas Jakaitis

Gedimino pr. 35, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 672 23272

info@dinerestaurant.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - V  17.30 – 22.00

VI 12.00 – 22.00