RIB ROOM restoranas išsiskiria unikaliais šonkaulių gaminimo būdais, kurie lenkia tradicijas ir atveria kelią naujiems skoniams. Nepaisant šio išskirtinumo, restorano meniu taip pat pasižymi subalansuotais klasikiniais pasaulio virtuvės patiekalais, kurie patenkins įvairių skonių mėgėjus.
Mūsų virtuvės šefas - Miroslav Styčinskij, patyręs kulinarinių šedevrų kūrėjas. Jo kūrybiškumas ir aistra maistui, suteikia mums galimybę pasiūlyti jums unikalią maisto patirtį.
Visiems
12 mėn.
Neribota
Rekomenduojame rezervuoti staliuką iš anksto per meniu.lt rezervacijų sistemą.
Visus patiekalus ir gėrimus galima rinktis iš bendro meniu už pasirinktą sumą.
Elektroninis čekis Elektroninis čekis 1 minutė* (*sumokėjus per el. bankininkystę)