VIENO KILOGRAMO VAKARIENĖ
saksofono džiazo muzikos fone
2023 03 10 d., pradžia 19 val.
1 kg mėsainių vakarienę pradėsime trijų raudonųjų vynų, derančių prie šio patiekalo, įžangine degustacija. Mėsainiai geriausiai dera su sodriais raudonaisiais vynais, kuriuose yra daug taninų. Mėsainyje esantis didelis riebalų ir baltymų kiekis taninus sušvelnina, todėl vyno skonis tampa aromatingesnis ir švelnesnis. Ragausime Zinfandel (Primitivo), Shiraz ir įspūdingo mišinio vynuogių vyną.
1 KG MĖSAINIAI pasirinktinai:
Mėsainio paplotėlis iš brandintos jautienos antrekoto (Rib eye, Brazilija), turinčio ne mažiau kaip 20- 30% riebalų, nes, kepant ant žarijų, riebalai = skonis + sultingumas.
Su plėšyta Confit mėsa - antiena ruošiama lėtuoju būdu anties riebaluose, kol tampa minkšta ir „tirpsta” burnoje.
Vakaro metu galėsite papildomai užsisakyti: 15cl 75cl
Western Cellar's Winemaker's Selection Zinfandel Lodi – California, JAV 8.00 35.00
Two Hands Tenacity Shiraz McLaren Vale, Australija 9.00 40.00
MAGNUM
Domaine Plan du Roy Collection Languedoc La Clape AOP 2014, Prancūzija 15cl 150cl
8.00 70.00
VAKARO MUZIKA: “Džiazas nuo Naujojo Orleano iki Čikagos ir Niujorko“
(saksofonistas Aleksandras Lakšmanas).
VAKARO BILIETO KAINA 49 Eur / 1 asm.
(įžanginė 3 vynų degustacija + 1 kg mėsainis + „gyva” muzika)