El Gaucho Sano (Atrium****)

3.1
Virtuvė: Argentiniečių, Europos
Įstaigos tipas: Restoranai
Siūlome
Mus rasite
Pilies g. 10, VILNIUS

Seniai svajojote pamatyti tolimąją Argentiną bei pasimėgauti šios šalies kulinariniais šedevrais? Toli keliauti nereikės – Vilniaus senamiestyje, modernaus bei jaukaus viešbučio „Atrium" rūsyje, Jūsų laukia atsinaujinęs argentiniečių restoranas „El Gaucho Sano"!

Restorano interjere vyrauja sodrios žemės spalvos, jaukumo erdvei suteikia medžio detalės bei augalų motyvai, lubas puošia jaučių kailiai – stengiamasi sukurti argentinietišką dvasią. Tačiau tuo pačiu išsaugotas ir Vilniaus senamiesčio autentiškumas, paliktos autentiškos akmens sienos, rūsio arkos bei skliautai. Be to, „El Gaucho Sano" restorane svečių laukia ne tik seniai pamėgti patiekalai, bet restorano erdvė, čia susėsti gali iki 130 svečių. Vis dėlto, artėjant savaitgaliui vietas patartina rezervuoti iš anksto bei taip išvengti nemalonių situacijų, kuomet visi restorano staliukai būna užimti...

Tik „El Gaucho Sano" galite paragauti originalių Argentinos virtuvės patiekalų, kurių valgiaraštį sudarė ir į jį nuolat papildo argentinietis kulinarijos profesionalas Mario Ricardo Avallone. Restorane įrengta atvira virtuvė, tad kiekvienas gali stebėti savo užsakyto patiekalo gaminimo procesą nuo pat pradžios iki patiekimo. „El Gaucho Sano" galite pasimėgauti įvairiais užkandžiais, argentinietiškais pyragėliais, gaiviomis salotomis ar paragauti sriubų, iš kurių vertėtų paminėti tradicinę argentinietišką sriubą su jautienos šonkauliukais, pupelėmis ir kukurūzais bei argentinietišką raudonųjų pupelių sriubą.

Taip pat restorane galite paragauti firminių „El Gaucho Sano" ant grotelių keptų jautienos, veršienos, kiaulienos, avienos, vištienos bei elnienos patiekalų, patiekiamų su aštriais prieskoniais pagardintomis bulvėmis, „El Gaucho" salotomis, „Čimičiuri", „El Gaucho" ir „Adobo" padažais. Nenusivils ir į restoraną užsukę vegetarai, jūrų gėrybių mėgėjai ar smaližiai – kiekvienas valgiaraštyje tikrai ras patinkantį patiekalą. Beje, netrukus į „El Gaucho Sano" valgiaraštį ruošiamasi sugrąžinti keletą seniai užmirštų gardžių patiekalų, taip pat lankytojams pasiūlyti dar neragautų gardėsių.

„El Gaucho Sano" itin didžiuojasi savo vynų kolekcija, mat restorano vyno kortoje dabar rasite net 85 skirtingus vynus iš viso pasaulio geriausių vyno regionų. Šiam aukštos kokybės vynui laikyti restorane įkurdintos naujos specialios vyno spintos.
 

Specialus pasiūlymas!

Penktadieniais ir šeštadieniais „El Gaucho Sano" restorane koncertuoja tango muzikos ekspertas Eduardas Chimenesas (Eduardo Gimenez), bene garsiausias Argentinos kultūros populiarintojas Lietuvoje.

„Neformaliu požiūriu į pasirodymus garsėjantis E.Chimenesas groja ir dainuoja visame „El Gaucho Sano" restorane - jis eina nuo stalelio prie stalelio, ilgiau pabūna prie laukiančių jo dėmesio", - apie koncertus pasakojo restorano direktorius Tomas Kuoras. E.Chimenesas ne tik dainuoja, bet ir čia pat gali pamokyti argentinietiškojo tango judesių.


Sekmadieniaisrestoranas kviečia šeimas susėsti prie sotaus argentinietiško stalo ir išpuoselėtus jautienos didkepsnius ragauti už specialią kainą – 11,30 Eur.

Kviečiame apsilankyti restorane „El Gaucho Sano" bei pajusti argentinietišką dvasią klausantis uždegančių Eduardo Chimeneso ritmų bei ragaujant nuostabių šios šalies patiekalų!

Valgiaraštis>>

Vyno korta>>



Darbo laikas
Pr. - Kt. 12:00 - 00:00
Pn. - Št. 12:00 - 02:00
Sk. 12:00 - 00:00

Atsiliepimai apie El Gaucho Sano (Atrium****)

Palikti atsiliepimą
  • Dovile 0
    +2
    Nepatiko, buvome vieni sveciai restorane, aptarnavimas labai prastas - padavejas su " kvapeliu" grubaus bendravimo. Steikas - kietas, sunkiai pjaustesi, ir pabaigai kita diena reikejo mezimo. Nerekomenduoju!
  • Elena 5
    +2
    Paskutinį kartą valgiau šiame restorane prieš tris metus. Galiu pagirti virtuvę - niekas nepasikeitė ir šiandien mėsą labai labai ir dar kartą labai skani. Sėkmės!
  • Dinas 1
    +3
    Lankiausi 6 karta. Kainu pokytis man nepatiko. Gal todel restorane buvom vieninteliai klientai...
  • MIB 0
    +5
    ziauriai pabrango meniu
  • Anatolij 2
    0
    Nusprendziau apsilankyti ir paragauti tikro argetinietisko steiko. Padavejo paklausius ar turi T-bone steika, paaiskino kad geriau jo neuzsakineti ir ikalbejo uzsakyti paprasta steika, kuris yra geriausias, minksciausias ir pan. Patikejom ir uzakem. Kaina 79lt. Kazkodel toliau aptarnavo jau kitas padavejas. Mesa buvo sunkiai supjaustoma ir teko padirbeti kad ja sukramtyt. Turbut vien tik del kainos prisiverciau dabaigti. Abejoju ar tikrai tas steikas buvo gamintas is jautienos ispjovos. Visiskai nusivyliau sita vieta, manau neverta ten eiti.
  • Jane 0
    +6
    We hade our conference party in this restaurant, 70 swedish persons and we are very happy with our dinner( all of us had steaks).We wish you Happy New year and hope see soon.
  • Algirdas 0
    -1
    Please, do not come to this restaurant. Steaks are horrible. Meat is so hard, no taste whatsoever. Actually, it was a worst steak I have ever had in my life. Fish dishes bad as well, worth maybe $5 but you will pay $25. Just stay away from this place.
  • Mindaugas 0
    +8
    Lankausi pats, su draugais, ir nusivedu įmonės svečius.Restoranas tiems, kas žino kas yra ant atviro griliaus paruošti patiekalai, ir supranta jų skonį.Galimi pasirinkimai nuo argentinietiškų sruiubų, kurios labai sočios, salotų, kurių porcijos gana didelės ir aišku gardieji jautienos didkepsniai, kurie turi specialų patiekimą, kas labiausiai patinka užsienio svečiams.
  • homo sapiens 0
    +3
    Rimante,nesamones kažkokias rašai,tiesiog tu prie e621 pripratai deja...
  • Rimante 0
    -3
    Labai nusivyliau ir aptarnavimu ir maisto kokybe. Padavejas nepriejo prie musu 15 minuciu, buvo nepaslaugus ir nemalonus bendrauti. Informacijos apie patiekalus pateikti taip pat negalejo. Gavus maista indai kuriose buvo maistas iskile, apduze. Pats maistas be skonio, rekomenduojamas astrus padazas, visiskai neastrus, paprasius padavejo padaza nusiusti i virtuve ir padaryti ji astresni, jis gryzo su padazu uz 20sek ir pasake, kad virejas idejo cayenne pepper prieskonio, skonis padazo buvo baisus. Kaip tai galima, tik ideti prieskonio ir pateikti zmogui valgyt, net maziausios kvalifikacijos virejo padejejas zino, kad cajano pipiro prieskoni, kad jis turetu gera skoni reikia pavirti biskuti, pakaitinti, pamaisyti ant ugnies su padazu, o ne tik ideti saukta ir grazinti klientui. Apibendrinus, aptarnavimas Blogas, Patiekalai ir Ju kokybe bloga. Pagal kainas tikrai nera pigus restoranas, tad norejosi praleisti vakara su vyru smagiai ir skaniai pavalgyt deja buvo visiskai kitaip. Daugiau tenais valgyt neisiu ir butinai pranesiu draugams ir pazystamiems, kad tenai taip pat neitu, bent jau tol, kol nepasikeis tenai dirbantis personalas, virejai ir restorano savininkai.
Daugiau atsiliepimų