RESTORANŲ VERSLAS

RV_38_virselis „Restoranų verslas/Meniu.lt“ - tai periodinis žurnalas, leidžiamas ir platinamas nuo 2004 metų visos Lietuvos maitinimo, apgyvendinimo ir pramogų įstaigų vadovams, darbuotojams ir šios sferos specialistams, o nuo šiol žurnale įvairių straipsnių ras ir visi kiti besidomintys kavinių, restoranų kultūra – skaitytojų ratas išsiplėtė iki plataus vartotojo, t.y. pirkėjo. Leidinį sudaro dvi dalys – „Restoranų verslas“, orientuotas į profesionalus ir „Meniu.lt“, orientuotas į galutinį vartotoją/pirkėją. Periodiškumas: 2 numeriai per metus. Tiražas (vieno numerio): 7'000 egz. popierinė versija (žurnalo auditorija: ~12'000-14'000 skaitytojų) ir ~7'000-8'000 egz. elektroninė PDF versija.

Skaitytojai, į kuriuos orientuotas leidinys:
Profesionalai:
- Restoranų, kavinių, barų, klubų, viešbučių, pramogų kompleksų, gurmaniškų parduotuvių ir kitų maitinimo, pramogų ir apgyvendinimo įstaigų savininkai, vadovai, darbuotojai (virėjai, barmenai, padavėjai, administracinis personalas) ir kiti šioje sferoje dirbantys specialistai. Maisto prekių, įrangos bei paslaugų pardavėjai, importuotojai, gamintojai.
Pirkėjai/vartotojai:
- Galutinis vartotojas, besidomintis ir teikiantis dėmesį sveikai, pilnavertiškai ir racionaliai mitybai, ieškantis maisto ir gyvenimo kokybės. Specializuotų parduotuvių lankytojai, gurmanai ir visi kiti prijaučiantys bei besidomintys ne tik kavinių, restoranų kultūra, bet ir maisto tema apskritai.

Pagrindiniai leidinio tikslai:
Profesionalams:
- Supažindinti su maisto ir technologijų naujovėmis, koncepcijomis, tendencijomis, parodomis, čempionatais, produktais ir paslaugomis.
- Padėti prekių ir paslaugų tiekėjams „rasti“ pirkėjus, o pirkėjams – pasirinkti tinkamus produktus, tiekėjus, rangovus ar pardavėjus.
- Konsultuoti maitinimo, viešbučių ir pramogų verslo specialistus bei įstaigų atstovus, o taip pat šviesti pirkėja ir būti jo maisto gidu bei patarėju.
Pirkėjams/vartotojams:
- Supažindinti su įdomiais objektais, žmonėmis, įvairiais produktais, kulinarinėmis kelionėmis, suteikti informaciją apie naujai atsidariusias įstaigas, mitybos aktualijas,  naujienas susijusias su maistu bei kitą įdomią maisto informaciją.

Temos, kurios yra nagrinėjamos kiekviename numeryje:
Profesionalams:
- Maitinimo įstaigų verslo modelių, technologijų, įrangos, įrengimų apžvalgos ir pristatymai.
- Restoranams, kavinėms, klubams, viešbučiams skirtų produktų ir paslaugų pristatymai.
- Naujų maitinimo ir pramogų įstaigų bei viešbučių pristatymai.
- Maitinimo ir pramogų įstaigų interjerų bei eksterjerų sprendimai, įdomių objektų pristatymai.
- Asociacijų, organizacijų ir valstybinių struktūrų, susijusių su viešuoju maitinimu, informacija.
- Statistiniai duomenys, rinkos apžvalga ir analizė, teisinės naujienos, parodų apžvalgos ir anonsai.

Pirkėjams/vartotojams:
- Įvairių gėrimų, produktų aprašymai ir pristatymai.
- Receptai, įvairių tautų nacionalinių virtuvių produktų pristatymai.
- Sveikos mitybos ir dietų pristatymai.
- Gurmaniškos kelionės, įvairių šalių kulinariniai pristatymai.
- Mitybos specialistų straipsniai ir pasisakymai.

Visi leidiniai: www.restoranuverslas.lt
Dėl reklamos kreiptis: arturas@meniu.lt