Jau mėlynas dangus vis dažniau skamba lyg varpas ir pavasarinio vėjo dvelksmas mums atneša nuostabią šventę – ŠV.VELYKAS. Tad, lai ši šventė dovanoja Jums gražiausius pumpurus, gėlių žiedlapius, šilčiausią saulės šilumą ir viltį kiekvieno širdyje.
Šalti žuvies užkandžiai
- Įdaryta lašiša puošta jūros gėrybėmis
- Įdaryta lydeka
- Lašišos ir sterko terinas su jūros dumblių lapais
- Keptos tigrinės krevetės „Kataifi“ tešloje su švelniai aštriu čili padažu
- Marinuoti jautienos liežuvio suktinukai su majonezo – krienų padažu ir marinuotais karnišonais
- Keptas Velingtono rostbifas
- Traški kepta antytė su karamele ir kriaušėmis
- Traškus viščiukas keptas vyne su česnakais
- Kimštos putpelytės su karamelizuotomis kriaušėmis
- Įdaryti kalakuto kumpeliai su saulėje džiovintais pomidorais, sūriu ir pistacijų riešutais
- Šviežiomis žolelėmis aštriai marinuotas kiaulienos kumpis su barbeque padažu
- Kiaulienos vyniotinis su džiovintomis slyvomis ir obuoliais
- Kepta veršienos nugarinė smaigstyta lašinukais ir džiovintais pomidorai
- Traškus, lengvas ir kvapnus migdolinis pyragas
- Obuolių – rabarbarų štrudelis
- Velykinė boba
- Rankų darbo triufeliukai
IŠANKSTINIAI UŽSAKYMAI PRIIMAMI:
TEL: 8-37 407500
El.p. rest.kaunas@europaroyale.com