Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Keptų paprikų sriuba

2018-09-17
Kopīgojiet savu recepti

INGREDIENTAI 
5 vnt. raudonų vidutinių paprikų
2-3 vnt. svogūnai
3 vnt. dideli pomidorai
4-5 vnt. skiltelių česnako
0,5 a.š. malto kumino
0,5 a.š. kaltos kalendros
0,5 a.š. raudojųjų paprikų miltelių
120 ml. (stiklinė) daržovių sultinio
1/2 a.š. juodųjų pipirų, druskos
1 g. baziliko lapelių
2 g. tarkuoto kietojo sūrio

GAMINIMAS (35 MIN)
Pradedame nuo sriubos pagrindo – paprikų! Jas kepame orkaitėje, o vėliau atvėsinus apnuoginame – išimame kotelius su sėklomis bei nulupame odą. Tą patį padarome ir su ponais pomidorais – nuplikę karštu vandeniu šaliname odeles lauk. Įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepiname susmulkintus svogūnus bei česnakus. Pas šią porelę keliauja kubeliais pjaustytos paprikos ir pomidorai. Galiausiai, suberiame prieskonius bei įpilame karštą sultinį. Paliekame visą šį gėrį kunkuliuoti apie 10 minučių ir telieka sublenderiuoti! Greičiau pilame į dubenėlį, pagardiname alyvuogių aliejumi, tarkuotu kietuoju sūriu bei baziliko lapeliais. Jaučiame saiką. Skanaus. 

Recepto autorius: Food for your mood, daugiau Facebook