Seminaras vyks Forum Palace restorane „Terrazza“ (Vilnius,Konstitucijos pr.26)
„Gaminam greitai, sveikai ir skaniai su plačiai pripažintomis originaliomis amerikiečių sukurtomis kepsninėmis Big Green Egg – gyvas bendravimas, naujos idėjos, geras skonis, puiki asmeninė patirtis, pažintys, bendraminčiai“ – kviečia barbekiu profesionalai.
Meniu
Aperityvas
- Tigrinė krevetė ant iešmelio apsukta vytinta šonine patiekiama su žolelių – mėtų pagardu.
- Tigrinė krevetė ant iešmelio su cukinijos juostelėmis pagardinta saldžiarūgščiu čili pagardu.
- Tigrinė krevetė ant iešmelio su ananasu patiekiama su mango ir šalotinių svogūnėlių pagardu (čatnij).
Karšti užkandžiai
- Žaliakriauklės midijos įdarytos daržovėmis bei pankoliais užkeptos „mozzarella“ sūriu, patiekiamos ant skrudintos duonelės.
- Tigrinė krevetė aptepta grūdėtų garstyčių bei česnako glajumi patiekiama ant sviesto skonio skrudintos duonelės
Karšti patiekalai
- Kiaulienos vėrinukai su barbekiu bei rūkytų slyvų padažu patiekiami su salotomis „poli“, vynuoginiais pomidorais ir marinuotais šalotiniais svogūnėliais.
- Daugiaryžis su jūros gėrybėmis, tigrinėmis krevetėmis bei šafrano - grietinėlės padažu.
Desertas
Gardus bei saldus siurprizas, pirmą kartą Lietuvoje keptas „Big Green Egg“ kepsninėje.
Kava, arbata
Registracija būtina:
Elektroniniu paštu abagociunas@erdves.lt arba telefonu 8 616 25811.
Dalyvavimas nemokamas.