Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Frankofonijos dienos grįžta

2012-02-28
Publicējiet savu rakstu
Maisto išmanymas yra svarbi frankofonų bendruomenės vertybė, kurią dera puoselėti. Prancūziška virtuvė itin turtinga, išsiskirianti stalo etiketo ir patiekalų pateikimo tradicijomis, todėl Filipas Ferelekas ir Frankas Čikonjola kartu su lietuviška „Brasserie de Verres en Vers“ restorano virtuvės komanda pristato gardžiausias maisto tradicijas, nuo ančių kepenėlių pateiktų Šampano putose iki Baltojo šokolado putėsių pagardintų mango lašais.   

Nusiteikite ilgam mėgavimuisi ir bendravimui – vakarienė ar pietūs, kaip ir dera Prancūzijoje, gali užtrukti kelias valandas. Užsukite į „Brasserie de Verres en Vers“ restoraną viešbutyje „Radisson Blu Astorija“ ir išbandykite vos mėnesį trunkantį naująjį meniu. Tik labai nedelskite – kovo mėnuo greitai baigsis.

Išankstinė staliukų rezervacija el. paštu: reservation.vev@radissonblu.com arba tel.: +370 5 2120 110.

Restoranas „Brasserie de Verres en Vers“
Radisson Blu Astorija, Didžioji g. 35/2, Vilnius
Tel.: +370 5 2120 110, http://www.radissonblu.com/hotel-vilnius