Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Bazilikų pesto

2018-05-15
Kopīgojiet savu recepti

INGREDIENTAI (2 porcijos)
20g šviežio baziliko
2 vnt. skiltelių česnako
40 g tarkuoto parmezano
60 ml alyvuogių aliejaus
20g lukštentų kanapių sėklų
1 vnt (pusės) citrinos sulčių
1/3 a.š. žiupsnelio druskos

GAMINIMAS (10 MIN )

  1. Visus išvardintus ingridientus sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
  2. Aš sudedu ir bazilikų kotelius, taip baziliko skonis jaučiasi dar stipriau.

Recepto autorius: www.butfirst-food.com