Keturių žvaigždučių verslo klasės viešbutis „Daugirdas“ kviečia Jus ne tik apsistoti unikaliame XVI–XIX amžiaus dvasia alsuojančiame architektūriniame paminkle, bet ir skaniai, gražiai pavalgyti bei gerai praleisti laiką restorane Kaune. Taip pat tai puiki vieta jauniesiems, organizuojantiems vestuves restorane Kaune arba kitoms individualioms Jūsų šventėms. XVI a. gotikiniuose rūsiuose su tapytomis freskomis Jūsų laukia 4 restorano salės. „Vyno“ salėje įrengta 18 sėdimų vietų, vyksta degustacijos ir mokymai besidomintiesiems vynu ir gastronominėmis naujienomis. „Kolonų“ salėje prie bendrų stalų galime susodinti iki 90 žmonių arba ji gali būti naudojama kaip banketinė salė su 8 apvaliais dešimtviečiais stalais. Ši salė yra pati didžiausia, dažnai naudojama įvairioms konferencijoms ar dideliems pobūviams. „Flambe“ salė puiki vieta dalykiniams pietums ar uždaram vakarui su bičiuliais. Salėje telpa iki 18 žmonių arba 22 banketo metu. Ji gali būti lengvai transformuojama į pasitarimų salę. „Židinio“ salėje su senoviniu židiniu, vienu metu galime aptarnauti iki 60 svečių, banketui paruošti 72 vietas. Kiekvienoje erdvėje galimi įvairūs stalų išdėstymo variantai, banketo tipai, puošyba pagal šventės tematiką. Kas kartą šventę kuriame Jums.
Ketvirtame viešbučio aukšte yra didelė lauko terasa su pavėsinėmis, kuri veikia tik vasarą ir idealiai tinka kokteilių vakarėliams, furšetams, vestuvių pobūviams ar kitoms asmeninėm šventėm. Nuo terasos atsiveria nuostabi senamiesčio stogų panorama ir galima sakyti, kad šventė vyko, kai ranka dangų pasiekti galėjau.
Mūsų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte - Tar tar bar&restaurant. Čia laukiami ne tik viešbučio gyventojai, bet ir miesto gyventojai bei svečiai.
Kodėl gimė būtent tartar?
Su šniokštimu prašvilpęs laikas labiausiai pakeitė žmones. Restorano lankytojas ateina nebe švęsti, nes dažnam tai tapo beveik kasdienio ritualo dalimi. Pasaulinės gastronomijos naujienas žino ir vasarą užsienyje uždarbiaujantis studentas, ir savaitgalio atostogoms į užsienį išskridusi jauna šeima.
Todėl atėjo laikas, kai norisi daryti tai, kas patinka svečiams. Norisi, jog svečio draugui išsiųsta nuotrauka kalbėtų, jog interjeru, patiekimo būdu ir taurės bei lėkštės turiniu esame modernaus gastronomijos pasaulio dalimi. Norisi sėkmės siekti su sąmoninga ir savo augimu besirūpinančia komanda, kurioje visą save motyvuotai atiduoda kiekvienas nepaisant rango.
tartar – vieta, kurioje patirtis gimdo naują patirtį...
tartar – vieta, kurioje dalijamasi sėkme...
tartar – vieta, kurioje nėra pabaigos....
TarTarBar&Restaurant Jūsų laukia:
// Egzotiški, retai kam žinomi vyno atidarymo būdai – sabražas („Sabrage“ yra šampano butelio su kalaviju atidarymo technika, naudojama iškilmingoms progoms) bei senų derlių vynų atidarymas Porto žnyplėmis (vyno butelio kakliuko įkaitinimas žnyplėmis).
// „Dekantavimas“ – daugeliui girdėta frazė ir vyno mėgėjams gerai žinomas procesas! Tai vyno iš butelio perkelėlimas į kitą talpą. Dekantavimo tikslas - vyno atskyrimas nuo nuosėdų bei aeravimas (kad vynas pakvėpuotų su oru). Supažindinsime su galimai dar nematytais būdais – sraige, lyra bei vyno kriokliu!
// Yra manančių, jog „tartare“ – kapotos mėsos bifšteksas, tačiau yra galybė kitų pasirinkimų, kurie nepaliks abejingų: carpaccio, tataki, poke, stroganina, gravlax, prosciutto bei tartare!
Kodėl gimė būtent tartar?
Su šniokštimu prašvilpęs laikas labiausiai pakeitė žmones. Restorano lankytojas ateina nebe švęsti, nes dažnam tai tapo beveik kasdienio ritualo dalimi. Pasaulinės gastronomijos naujienas žino ir vasarą užsienyje uždarbiaujantis studentas, ir savaitgalio atostogoms į užsienį išskridusi jauna šeima.
Todėl atėjo laikas, kai norisi daryti tai, kas patinka svečiams. Norisi, jog svečio draugui išsiųsta nuotrauka kalbėtų, jog interjeru, patiekimo būdu ir taurės bei lėkštės turiniu esame modernaus gastronomijos pasaulio dalimi. Norisi sėkmės siekti su sąmoninga ir savo augimu besirūpinančia komanda, kurioje visą save motyvuotai atiduoda kiekvienas nepaisant rango.
tartar – vieta, kurioje patirtis gimdo naują patirtį...
tartar – vieta, kurioje dalijamasi sėkme...
tartar – vieta, kurioje nėra pabaigos....
TarTarBar&Restaurant Jūsų laukia:
// Egzotiški, retai kam žinomi vyno atidarymo būdai – sabražas („Sabrage“ yra šampano butelio su kalaviju atidarymo technika, naudojama iškilmingoms progoms) bei senų derlių vynų atidarymas Porto žnyplėmis (vyno butelio kakliuko įkaitinimas žnyplėmis).
// „Dekantavimas“ – daugeliui girdėta frazė ir vyno mėgėjams gerai žinomas procesas! Tai vyno iš butelio perkelėlimas į kitą talpą. Dekantavimo tikslas - vyno atskyrimas nuo nuosėdų bei aeravimas (kad vynas pakvėpuotų su oru). Supažindinsime su galimai dar nematytais būdais – sraige, lyra bei vyno kriokliu!
// Yra manančių, jog „tartare“ – kapotos mėsos bifšteksas, tačiau yra galybė kitų pasirinkimų, kurie nepaliks abejingų: carpaccio, tataki, poke, stroganina, gravlax, prosciutto bei tartare!