VAKARO PROGRAMA:
1. Cremant atliekamas sabrage bei patiekiamas su 3 Žuvų Tatar;2
2. Baltasis vynas dekantuojamas su dekanteriu “sraige” ir patiekiamas su lašišos Gravlax;
3. Raudonasis vynas dekantuojamas vyno krioklyje ir tiekiamas su jautienos tartaru;
4. Raudonasis vynas atidaromas su Porto žnyplėmis ir tiekiamas su Tomahawk, kurį pjaustysime svečių akivaizdoje;
5. Desertinis vynas pilstomas iš 4,5 l butelio ir patiekiamas su kokosiniu Creme Brulee.
Atidarymo vakarą ves Tartar bar&restaurant savininkė Ingrida Gustienė, vyno ekspertas Gintautas Jašinskas ir virtuvės šefas Artūras Januškevičius. Vakaro nuotaiką kurs DJ.
Vakarienės kaina 45 Eur/asm. Būtina išankstinė rezervacija.
Daugiau informacijos: +370 695 02138, info@tartarbar.lt, www.tartarbar.lt
Bilietai internetu: https://tartarbar-atidarymas.eventon.lt
---