Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Pasākumi

Gastronomijos savaitė | Telegrafas

Novembris 05, Tr, 17:00

„Telegrafas“ – vieta, kur istorinis žavesys susilieja su šiuolaikine elegancija. Kadaise čia buvo įkurtas miesto telegrafo biuras, o dabar jaukus restoranas, iš kurio atsiveria kerintys vaizdai į Vilniaus Katedros aikštę.

Čia Jūsų laukia ne tik jaukus aptarnavimas, bet ir išskirtinė kulinarinė kelionė, paremta mūsų šefo vizija ir patirtimi, puikiai suderinta su vietinės kilmės, aukščiausios kokybės produktais bei dideliu vynų pasirinkimu iš mūsų rūsio.

MENIU

PIRMAS UŽKANDIS

Vieno kąsnio „Ramen“

Putpelės kiaušinis | Itin intensyvus ir lengvai rūkytas sultinys

ANTRAS UŽKANDIS

Rūkytas Teriyaki Ungurys

Bulvių salotos | Ekologiški kiaušiniai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

„Surf & Turf“ Jūros šukutės

Vištienos sparneliai | Moliūgų marmeladas | Vyšnių glazūra

DESERTAS

Creme Brulee

Kombu jūržolė | Katsobushi tuno drožlės | „Girta Slyva“

Universiteto g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 522 01600

telegrafas@curiocollectionvilnius.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VII 17:00 – 22:00

Universiteto g. 14, VILNIUS
Restorānu karte