RIB ROOM restoranas išsiskiria išskirtiniais šonkaulių gaminimo būdais – mes laužome tradicijas ir kuriame naujus, netikėtus skonius. Tačiau mūsų meniu neapsiriboja vien tik šonkauliais – siūlome kruopščiai subalansuotus klasikinės pasaulio virtuvės patiekalus, kurie patenkins net išrankiausių gurmanų lūkesčius.
Virtuvėje šeimininkauja šefas Miroslav Styčinskij – patyręs kulinarinių šedevrų kūrėjas, kurio kūrybiškumas ir aistra gastronomijai leidžia mums pasiūlyti jums išskirtinę ir įsimintiną maisto patirtį.
MENIU
PASITIKIMO GĖRIMAS
Pandano lapų ir citrinžolės arbata
SALOTOS
Greipfrutų salotos | keptos krevetės | kalendros šaknų padažas | traškūs svogūnai
ŠALTAS UŽKANDIS
Rūkytas ungurys | obuolių padažas | lotus šaknys marinuotos ryžių acte | anyžius | pankolės | mikro žalumynai
KARŠTAS UŽKANDIS
Pandano lapas | jūros šukutės | sezamo padažas | kario padaže keptas moliūgas | čili-mango tyrė
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Kokosų ir laimo padaže troškinta paltuso filė | krevečių sultinys | vandens špinatai su krevečių mėsa | gilteklių šaknų tyrė
DESERTAS
Galanga l Crème Brûlée | sūdyti kokosų ledai | kokosų morengas
Virtuvės šefas – Miroslav Styčinskij
Šeimyniškių g. 1, Vilnius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 618 49536
Degustacijų pateikimo laikas:
I - V 17.00 – 22.00
VI - VII 12.00 – 22.00