Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Pasākumi

Gastronomijos savaitė | Rib Room

Novembris 05, Tr, 17:00

RIB ROOM restoranas išsiskiria išskirtiniais šonkaulių gaminimo būdais – mes laužome tradicijas ir kuriame naujus, netikėtus skonius. Tačiau mūsų meniu neapsiriboja vien tik šonkauliais – siūlome kruopščiai subalansuotus klasikinės pasaulio virtuvės patiekalus, kurie patenkins net išrankiausių gurmanų lūkesčius.

Virtuvėje šeimininkauja šefas Miroslav Styčinskij – patyręs kulinarinių šedevrų kūrėjas, kurio kūrybiškumas ir aistra gastronomijai leidžia mums pasiūlyti jums išskirtinę ir įsimintiną maisto patirtį.

MENIU

PASITIKIMO GĖRIMAS

Pandano lapų ir citrinžolės arbata

SALOTOS

Greipfrutų salotos | keptos krevetės | kalendros šaknų padažas | traškūs svogūnai

ŠALTAS UŽKANDIS

Rūkytas ungurys | obuolių padažas | lotus šaknys marinuotos ryžių acte | anyžius | pankolės | mikro žalumynai

KARŠTAS UŽKANDIS

Pandano lapas | jūros šukutės | sezamo padažas | kario padaže keptas moliūgas | čili-mango tyrė

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Kokosų ir laimo padaže troškinta paltuso filė | krevečių sultinys | vandens špinatai su krevečių mėsa | gilteklių šaknų tyrė

DESERTAS

Galanga l Crème Brûlée | sūdyti kokosų ledai | kokosų morengas

Virtuvės šefas – Miroslav Styčinskij

Šeimyniškių g. 1, Vilnius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 618 49536

info@ribroom.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I - V   17.00 – 22.00

VI - VII   12.00 – 22.00

Šeimyniškių g. 1, VILNIUS
Restorānu karte