Restorano PALANGA šefas sujungia klasikinės Italijos virtuvės tradicijas ir lietuviško paveldo akcentus. Praleidęs metus Lietuvoje, Giorgio Pignagnoli drąsiai interpretuoja vietinius skonius bei derina juos su savo vizija. Restorano meniu filosofija: atskleisti sezoninių produktų skonį, elegantiškas, bet neperkrautas pateikimas ir netikėti Italijos bei Lietuvos dermės akcentai.
MENIU
UŽKANDIS
Bulvinis blynas itališku stiliumi
Laukinė lašiša, upėtakio ikrai, grietinės kremas, krapai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Šernienos lazanija
DESERTAS
Tartufo nero
Maskarponės debesis, karamelinis šokoladas, kava ir lazdyno riešutai
Birutės al. 60, Palanga
Virtuvės šefas – Giorgio Pignagnoli
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 460 41410,
+370 620 34137
Degustacijų pateikimo laikas:
I - VI 13:00 – 23:00