Meniu kuriame su užsienio šefais – mentoriais
Meniu kuriame su užsienio šefais – mentoriais
Siekdami ugdyti savo komandą ir stiprinti gastronominę meistrystę šalyje, puoselėjame kulinarinės mentorystės idėją. Lietuvoje ir užsienyje nuolat ieškome bendraminčių – virtuvės meistrų, norinčių dalytis kulinarijos kompetencija, skleisti svetingumo kultūrą.
Mūsų restoranuose yra viešėję, pamokas ir specialias vakarienes pristatę šie meistrai: vienas garsiausių Islandijos šefų Ragnaras Omarssonas, Ispanijos kulinarijos žvaigždė Sergio Bastard, Bordo regiono šefas Stephane Casset Stephano, vieno geriausių Rygos restoranų „Restaurant 3“ šefas Juris Dukalskis, taip pat keliuose „Michelin“ žvaigždutės apdovanotuose restoranuose dirbęs slovakas Rado Mitro.
Naujausią restorano meniu kartu su mūsų komanda kūrė „Michelin“ žvaigždute įvertintas italų šefas Pasquale Palamaro.