Lapkričio 14-17 d.
TRIJŲ KLASIKINIŲ AUSTRIŲ iš TRIJŲ ŠALIŲ RINKINYS 11.50 €
Creuses de BRETAGNE 2 (80g), Prancūzija, Bretanė 1 priedas
Tai tikrosios europinės austrės, kurios yra plokštesnės. Tvirtos, mėsingos, sūroko,
truputį joduoto skonio austrės, turinčios turtingą saldoką poskonį.
Creuses IRELAND G (80 – 100g), Airija 2 priedas
Auga įlankoje, apsuptoje kalnų. Tirpstančio sniego ir lietaus vanduo daro vandenį minkštesniu, sukuria puikią aplinką austrių augimui. Jos yra minkštos, saldžios ir gaivios.
Creuses 2 (80 – 100g), Olandija 3 priedas
Klasikinės apvalios austrės auginamos nuo 1860 metų skaidriuose ir giliuose šiaurės Olandijos vandenyse. Tai pagrindinė Olandijos vandenyse auginamų austrių rūšis.
TRIJŲ YPATINGŲ AUSTRIŲ RINKINYS (SP - SPÉCIALE) 13.50 €
Daug minkštesnės, išskirtnio aromato, didesnio svorio, 5-6 mėn auginamos jūroje
arba 2-3 mėn baseinuose, 4 - 5 austrės viename kv. metre.
Creuses SP ISTRENN 2 (80 – 100g), Prancūzija, Normandija 1 priedas
Išskirtinio, sūraus skonio austrė, visą savo augimo laiką praleidusi atvirose Mont Saint Michel įlankos vandenyse.
Creuses SP TSARSKAYA 2 (80 – 120g), Prancūzija, 2 priedas
Bretanė, Kankalės miestas
Pavadinimas kilęs iš Rusijos karaliaus laikų. Šios austrės buvo skirtos labai
svarbiems asmenims, tiekiamos su ikrais ir degtine. Jos turi stiprų, kreminį
ir mėsingą skonį, auginamos tik Prancūzijoje Kankalo reagione.
Creuses SP UMAMI 3 (60 – 80g), Olandija 3 priedas
Umami austrė – jūros triufelis! Austrių mėgėjai žino 4 pagrindinius skonius:
saldus,sūrus, rūgštus ir kartus. Umami austrės yra penkto skonio - umami.
Šios austrės yra saldaus, sūraus skonio ir šiaip pilnos netikėtų poskonių.
PRIEDAI
ŠAMPANAS, PUTOJANTIS VYNAS
375 ml 750 ml
Moët & Chandon Brut Imperial Champagne A.C. 70.00 €
Moutard Brut Cuvée des 6 Cépages Vintage Brut Champagne 70.00 €
Moutard Grande Cuvée Brut Champagne 29.00 € 50.00 €
Moutard Grande Cuvée Brut Champagne (taurė) 150 ml 10.00 €
Botter Prosecco Spumante D.O.C(taurė) 150 ml 5.00 €
Staliukų rezervacija +370 686 123 11 arba internetu.