This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Žirnių sriuba su kokosų pienu

2018-05-29
Share your recipe

INGREDIENTAI 
30 g. (kelių saujų) žirnelių;
1/2 vnt. nedidelio svogūno;
2 vnt. skiltelių česnako;
1/2 skardinės neriebaus kokosų pieno;
300ml daržovių ar vištienos sultinio (jei turit natūralaus tai valio, jei ne – puikiai tiks ir kubelis);
1 a.š. kokosų ar kito mėgstamo aliejaus;
1/3 a.š. žiupsnelio druskos;
1/3 a..š žiupsnelio pipirų;
3 g.  fetos sūrio;
1 v.š. čili dribsnių;
1 a.š. kanapių sėklų (nebūtina).

GAMINIMAS (30 MIN )

  1.  Puode įkaitinam aliejų, beriame smulkiai supjaustytą svogūną, česnakus ir gražiai apskrudiname.
  2. Dedame žirnelius, užpilame sultiniu, uždengiame dangčiu, viską užverdame ir leidžiame dar pavirti 2-3 minutes.
  3. Viską sutriname su maisto trintuvu, beriame pipirus, jeigu dar trūksta – druskos, pilame kokosų pieną ir leidžiame dar kartą užvirti.
  4. Pilame į dubenėlius, barstome feta, čili dribsniais ir kanapių sėklomis.

Recepto autorius: www.butfirst-food.com