This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Vyno ir gėrimų mugė „ProWein“ kviečia apsilankyti (Vokietija)

2012-02-16
Publish your own article

Nuo kovo 4 iki 6 d. Diuseldorfe vyksiančios „ProWein 2012“ mugės metu savo gaminius pristatys daugiau nei 3 800 eksponentų iš maždaug 50 šalių, įskaitant ir daugiau nei 300 tarptautinių stipriųjų gėrimų tiekėjų, pasižyminčių skirtingu asortimentu.

„Konkrečios kilmės vynai“ centrinėje degustacijos zonoje

Tradiciškai, ryškiausią „ProWein“ momentą sudarys centrinė degustacijos zona, kuri yra rengiama bendradarbiaujant su „WeinWirtschaft“ prekybos žurnalu bei siūlo lankytojams galimybę ir 2012 m. nemokamai paragauti maždaug 1 000 skirtingų vynų, vadovaujantis pagrindine dabartinės rinkos tema. „Konkrečios kilmės vynai“ bus 2012 m. mugės „ProWein“ šūkis. Čia žmonės turės galimybę atrasti įdomius, autentiškus vynus iš viso pasaulio, kurie perteikia regionines auginimo sąlygas bei pasižymi skirtingais ir atpažįstamais vyno profiliais. „ProWein 2012“ mugės metu Degustacijos zona bus perkelta į naują vietą – naujai prijungtą 7.1 salę.

Didelė ekologiškų vynų platforma 7.1 salėje

Pirmą kartą bendrai dalyvaujančios Vokietijos bei tarptautinio sektoriaus asociacijos ir bendrovės pristato savo ekologiško vyno gaminius. Pirmą kartą pasitelkiamoje 7.1 salėje lankytojai gali tikėtis susipažinti su koncentruota ekologiško vynuogių auginimo sektoriaus kompetencija ir patirtimi. Dalyvauja: „Ecovin“, „Demetra“, „Fepeco“ (Ispanija), „FNIVAB“ (Prancūzija), Biologinė Regioninė Reino-Pfalco krašto asociacija („Landesverband Rheinland Pfalz“), „Naturian“, „VIVOLOVIN“ ir „Peter Riegel“.

„Geriausi vyno draugai“

6 salėje esančioje galerijoje daugiau kaip 30 dalyvių pristatys „Geriausius vyno draugus“. Šis specialus renginys, organizuojamas bendradarbiaujant su „Der Feinschmecker“ žurnalu, supažindina su aukštos kokybės delikatesais, kurie itin puikiai tinka prie vynų bei stipriųjų gėrimų. Dalyviai, kurie šalia kitų valstybių, atkeliauja iš Vokietijos, Ispanijos bei Italijos, pristato išskirtinį malonumą gomuriui suteikiančius gaminius. Dėl šios priežasties yra tiesiog būtina susipažinti su „Geriausiai vyno draugais“, ypač lankytojams iš specialių mažmeninės prekybos ir viešojo maitinimo sektorių, nes čia jie ras daugybę idėjų ir skanių staigmenų, kurias galėtų įtraukti į savo asortimentą.

Laboratorija „Pasidaryk pats“ – Užpilai, biteriai ir kt.

Specialios atrakcijos metu garsūs baro pardavėjai atskleidžia savo receptų paslaptis Stipriųjų gėrimų salėje esančiame FIZZZ bare, kurį organizuoja „Meininger Verlag“ (leidykla). Kadangi kūrybingos asmenybės įvairius sirupus vis dažniau gamina tiesiai už baro, tai atskleidžia jų individualumą! Pavyzdžiui, Arnd Heißen (iš „Ritz uždangos klubo“, Berlyne) kuria gėrimus su įvairiausiais kvapais išsinešimui. Kaip? Būtent tai jis ketina parodyti „ProWein 2012“ mugės metu FIZZZ bare rengiamos laboratorijos „Pasidaryk pats“ lankytojams.

Eksponentų pagalbos programa

Nuo informatyvių seminarų, apimančių geriausiai vertinamų specialistų paskaitas, tiesiai prie patrauklių degustacijos užsiėmimų: patys „ProWein“ eksponentai kviečia suinteresuotas šalis prie savo stendų dalyvauti 300 pačių įvairiausių renginių pačiomis įvairiausiomis temomis. Pranešėjai ir kalbėtojai yra pirmaujantys sektoriaus ekspertai, gerai žinomi someljė ir tarptautinės prekybos žurnalistai. Eksponentų pagalbos programa yra įvairi ir novatoriška. Nuo 2012 m. vasario visos datos bus pateiktos adresu www.prowein.com .

„ProWein“ keliauja į miestą

Visos Diuseldorfe vykstančios „ProWein“ mugės metu maitinimo įstaigos ir specializuoti prekiautojai organizuos išskirtinius vyno bei stipriųuų gėrimų pristatymo renginius su šūkiu „ProWein keliauja į miestą“. Pasitelkdami pačius įvairiausius renginius, restoranai, barai ir vyno prekybos atstovai sieks palikti įspūdį vietiniams bei tarptautiniams lankytojams. Duomenys (nuo 2012 m. vasario vidurio) pateikiami adresu www.prowein-goes-city.de .

Parodoje – retų gėrimų pristatymai

„ProWein“ lankytojai turės galimybę tiek tarptautinės rinkos lyderių, tiek mažesnių, specializuotų įmonių stenduose atrasti neįprastas naujoves, tradicinius klasikinius gėrimus, regioninius delikatesus iš įvairių šalių.
Šiemet pirmą kartą mugėje dalyvaus „Rockland Distilleries“ iš Šri Lankos, kuri pademonstruos savo tradicinį araką – distiliuotą alkoholinį gėrimą, pagamintą iš palmių cukraus sirupo. Taip pat pirmą kartą savo gaminius eksponuos ir Airijos maisto valdyba, pristatanti įvairius viskių ir likerių tiekėjus.
Šalia naujų dalyvių gaminių, „ProWein 2012“ taip pat bus pristatoma ir itin įdomių naujų produktų. Pavyzdžiui, „Ziegler“ spirito varykla pirmą kartą tarptautinės prekybos auditoriją Diuseldorfe supažindins su savo nauju viskiu „Aureum 1865“.
Be to, šalia kitų šalių rinkos atstovų, stipriuosius gėrimus, pvz.: įvairius vaisių brendžius, demonstruos gamintojai iš Graikijos, Prancūzijos, Vokietijos ir Austrijos. Konjakas, romas, degtinė ir daugybė kitų specializuotų gėrimų bus įtraukti į platų „ProWein 2012“ mugėje pristatomų gaminių asortimentą.


Restoranų, vyninių, specializuotų parduotuvių atstovus raginame aplankyti „ProWein 2012“ parodą ir parsivežti naujų idėjų savo verslui.

Daugiau apie parodą: www.prowein.com


„ProWein“ informacija