This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Vištienos wrapsas su spanguolėmis

2018-07-05
Share your recipe

INGREDIENTAI  
2 vnt. pilno grūdo tortilijų;
30 g. vištienos krūtinėlės arba file gabaliukų;
6 g. (saujos) vyšninių pomidoriukų;
20 g. (saujos) mėgiamų salotų (aš naudojau rukolą);
3 g. (nedidelės saujos) džiovintų spanguolių;
3 g .(nedidelės saujos) anakardžių riešutų;
2 v. š. humuso (receptą rasi čia http://www.butfirst-food.com/receptai/naminis-humusas/ )
3 v.š. lieso jogurto;
1/.2 a.š. žiupsnelio druskos;
1/.2 a.š žiupsnelio pipirų.

 GAMINIMAS (20 MIN)

  1. Vištieną įtriname druska, pipirais, jogurtu ir šauname į 170-180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepam apie 15 min.
  2. Kol kepa vištiena, susipjaustom pomidorus, nuplauname salotas, šiek tiek susmulkinam spanguoles, keptuvėje paskrudinam anakardžius.
  3. Iškepusią vištieną šakučių pagalba suplėšom ir kelias minutes palaukiame kol atvės.
  4. Dubenyje sumaišome vištieną, spanguoles, anakardžius ir jogurtą.
  5. Imame tortiliją, tepame humusą, dedame masę, pomidorus, salotas ir viską suvyniojame.

Drąsiai galite pasidaryti šios masės daugiu ir laikyti šaldytuve kelias dienas. Užsinorėjus valgyti, beliks tik suvynioti į tortiliją.

Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com