Smidrai, Trumai, Burata, ėriena ir prancūziški burbuliukai - tai tik keli gero laiko kodai Jūsų ilgai, skaniai, įsimintinai Velykų popietei.
Balandžio 16 d. nuo 12 iki 15 val. Jūs esate kviečiami į gero laiko ir skonio brunch'ą Imperial restorane. Specialiai Velykoms sukurtas pavasarinis meniu:
Amouse Bouche
Ant smidrų keptas putpelės kiaušinis su Serrano kumpio traškučiu
Šaltas užkandis
Trumais pagardintas „Burrata“ sūris su mini pomidorais ir gaiviosiomis mango salotomis
Karštas patiekalas
„Kingfish“ su baltaisiais smidrais, mini salotų lapeliais ir gaiviu citrusinių vaisių padažu, arba
Kepta ėriuko filė, patiekiama su jaunomis žirnių ankštimis, pastarnokų - morkų piurė ir raudonųjų serbentų padažu
Desertas
Velykinis „Crème brulee“ su šviežiomis uogomis
Kaina asm. 38€
*Pasiūlymas galioja nuo 2017.04.14 iki 2017.04.17