This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Traškūs šokoladiniai saldainiai

2018-03-14
Share your recipe

INGREDIENTAI (6 porcijos)
100-120 ml šalto spaudimo nerafinuoto kokosų aliejaus;
80-100 g migdolų sviesto;
4-5  v. š. kerobo (saldžiojo pupmedžio) miltelių;
1 v. š. kakavos miltelių;
2-3 v. š. klevų sirupo;
2  lašai vanilės aromato;
1/2 a.š. žiupsnelis vanilinio cukraus;
1/3 a.š. (žiupsnis)  druskos;
50 g ryžių ar smulkių kukurūzų dribsnių (sausų pusryčių)

GAMINIMO BŪDAS (40 MIN)
Kokosų aliejų ištirpdyti (aš tiesiog įdėjau į puodelį, o jį – į dubenį su karštu vandeniu). Įdėti migdolų sviestą ir išmaišyti iki vientisos masės. Dėti kerobą, kakavą, pilti klevų sirupą, vanilės kvapą, berti vanilinį cukrų, nerafinuotą druską. Išmaišyti. Pabaigoje suberti traškius ryžių ar kukurūzų dribsnius ir dar kartą išmaišyti. Masę dėti į šaldymo indelį ir bent 20 min. laikyti šaldiklyje. Išėmus supjaustyti mažais gabaliukais.

Recepto autorius: http://zaliagentis.lt