This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Šv. Valentino vakarienė restorane Brasserie de Verres en Vers

2013-02-11
Publish your own article


Šventiniame meniu:

  • Šviežios austrės patiekiamos ant grūsto ledo ir jūros dumblių.
  • Kepta anties krūtinėlė marinuota levandomis, patiekiama su medumi pagardintais burokėliais, saldžiųjų bulvių koše ir levandų padažu.
  • Putojančio vyno taurė.

arba

  • Sterko filė su svieste kepta bulve, saldžiai aštriu pomidorų padažu ir trumpai apkeptomis wok stiliaus daržovėmis.
  • Karštas šokoladinis bokštas su apelsinų padažu ir šviežiomis avietėmis.
  • Putojančio vyno taurė. 

Sv._Valentino_vakariene