Ingredientai
60 ml šviežių citrinų sulčių
2 a.š KOTANYI raudonėlio
2 v.š. alyvuogių aliejaus 
2 skiltelės česnako 
3 vištienos krūtinėlės 
2 cukinijos 
1/2 svogūno
druskos
KOTANYI ketverių pipirų 
Gaminimas:
Nedideliame dubenyje išspauskite citrinos sultis, įberkite KOTANYI raudonėlius, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išspauskite česnako skilteles. 
Vištieną supjaustykite į gabaliukus, užpilkite citrinų marinatą ir palaikykite apie 20 minučių. Cukiniją supjaustykite išilgai griežinėliais peiliu arba bulvių skustuku. Pagardinkite druska ir pipirais, susukite į ritinėlius. 
Ant iešmelių suverkite vištienos gabaliukus ir cukinijos ritinėlius. Jei vėrinukus kepsite ant medinių iešmelių, bent pusę valandos juos pamirkykite vandenyje. 
Kepkite kepsinėje, kol iškeps vištiena.