This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Vilniuje po truputį tampa populiarūs šeimyniniai restoranai

2012-07-25
Publish your own article
Todėl svečiams siūlomi paprasti, bet toli gražu ne prasti patiekalai.

Yang Di baigė kulinarijos mokslus Pekine, domėjosi visos Kinijos virtuve. Kinija – neaprėpiamai didėlė šalis, o maistas kiekvienoje šalies provincijoje yra be galo skirtingas. Virtuvės šefas stengiasi restorane patiekiamu maistu reprezentuoti visos Kinijos etninės virtuvės ypatumus ir skirtumus, todėl į meniu įtrauktas maistas iš daugelio šalies regionų.

Prieš atidarymą restoranas buvo atnaujintas – perdarytas beveik visas interjeras, sukurtos naujos erdvės. Dabar čia galima rengti banketus beveik trisdešimtčiai žmonių. Restorane taip pat įdiegta VIP kortelė lojaliems klientams. Jos turėtojams taikoma 15% nuolaida, o sukaupus 500 litų – laukia staigmena.