This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Vegetariška pica

2015-07-02
Publish your own article

Ingredientai:
Šaldytos picos tešlos
2 slyvinių pomidorų
100 g pievagrybių
1 žalios paprikos
Kalamata alyvuogių
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 a.š. KOTANYI baziliko
1 a.š. KOTANYI raudonėlio
1 rutuliukas Mozzarella sūrio
Šakelė šviežio baziliko
KOTANYI maltų juodųjų pipirų
Druskos

Gaminimas
Atšildykite tešlą, ištepkite alyvuogių aliejaus ir išspausto česnako mišiniu. Sudėkite supjaustytą sūrį, apsibarstykite raudonėliu, druska ir pipirais. Išdėliokite griežinėliais supjaustytą pomidorą, papriką ir pievagrybius, užberkite Kalamata alyvuoges ir džiovintą baziliką. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą picą paskaninkite šviežiais bazilikais.