This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Speciali vynų degustacijos vakarienė restorane „Telegrafas“

2015-03-16
Publish your own article

Vakarienės ir vynų kaina vienam svečiui – 65 Eur / 224,43 Lt

Laukiame Jūsų trečiadienį, kovo 24 d., 18 val. restorane „Telegrafas“,
„Kempinski Hotel Cathedral Square“ Universiteto g. 14, Vilnius.

SPECIALŪS VAKARIENĖS PATIEKALAI:

  • APERITYVAS:

Vynas: Chanson Pere & Fils Vire Clesse 2012
„Amuse-bouche" / austrė iš Bretanės / „Roscoff“ svogūnėlių ir raudonojo vyno actas / citrina
Vynas: Chanson Pere & Fils Chablis 2013

  • ŠALTASIS UŽKANDIS:

Antienos „Rilliete“ / vaisių duona / vyšnių padažas / salotų lapai
Vynas: Chanson Pere & Fils Puligny Montrachet 2011

  • KARŠTASIS UŽKANDIS:

Dorada / kepta keptuvėje / kalmarai / trinti Jeruzalės artišokai / šafrano padažas
Vynas: Chanson Pere & Fils Chassagne Montrachet Les Chenevottes Premier Cru 2009

  • PAGRINDINIS PATIEKALAS:

Veršienos žandas / troškintas žemoje temperatūroje / „Parmesan“ sūrio „Gnocchi“ / troškintas „Pak-choy“ / raudonojo vyno padažas
Vynas: Chanson Pere & Fils Nuits Saint Georges 2011

  • DESERTAS:

Rinktiniai prancūziški sūriai / mūsų gamybos „Grissini“ / mūsų gamybos džemai
Vynas: Chanson Pere & Fils Beaune Clos Des Feves Premier Cru 2008

T +370 5 2201600
E. telegrafas.vilnius@kempinski.com

Sužinokite daugiau apie restoraną „Telegrafas“ ČIA