This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Šampanas ir nesudėtingi užkandžiai

2015-03-27
Publish your own article
Kapota lašiša su svogūnais (nepamirškite apšlakstyti citrina) – 4,5* - lašiša su Chardonnay visada gerai sutaria, šampano jaunystė noriai galinėjasi su svogūnų aštrumu ir citrinos rūgštimi.

Raudonieji ikrai – klasikinis derinys –  4* - klasikinis derinys, kurio pojūtis burnoje įdomiai evoliucionuoja – ikrus šampanas iš pradžių, atrodo, nuplauna, tačiau vėliau žuviškas, sūrus skonis sugrįžta ir ilgam išlieka, sumišęs su citrusiniais šampano aromatais. Žinia, kad ikrų vienų valgyti nepriimtina, todėl šviežias batonas su sviestu arba blyneliai labai pagelbsti.

Kapotos šviežiai keptos vištienos kepenėlės – savotiškai kompleksiškas, visiškai priešingas šampanui patiekalas atlieka puikų raminantį vaidmenį (4*).  Putojimas, rūgštis nusiramina, atpalaiduoja veido raumenis. Kepenėliu nebijokite gerokai papipirinti.

Šviežios žemuogės (4,5*) – labai kvapnios, gana aštraus skonio ir neitin saldžios. Puikus desertinis derinys, po kurio burnoje ir kūne ilgam išlieka savotiškas lengvumas. Desertas visai šampano nakčiai.

 Arūnas Starkus