This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pavasarinis GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

2017-04-07
Publish your own article

Naujausiame numeryje pristatoma: legendinis Alainas Passard’as – virtuvės šefas dar 2001 m. iš valgiaraščio visiškai išbraukęs raudoną mėsą ir nuolat stebinantis pasaulį neįtikėtinais, neišsenkančiais daržovių patiekalais, vyno pasaulio apžvalgos ir „Baum + White“ prognozės.

Užbaigdami 2016-uosius ir lyg dėdami tašką ant „i“, pirmoje šio leidinio publikacijoje pristatome legendinį Alainą Passard’ą, restoranų „Oskarais“ vadinamų „San Pellegrino“ apdovanojimų renginyje, kasmet surikiuojančiame geriausių pasaulio restoranų 50-uką, pernai įvertintą ir pagerbtą „Už gyvenimo pasiekimus“. Jis – virtuvės šefas iš pašaukimo, dar 2001 m. iš valgiaraščio visiškai išbraukęs raudoną mėsą ir nuolat stebinantis pasaulį neįtikėtinais, neišsenkančiais daržovių patiekalais ir... nenaudojantis šaldytuvo. 

Gėrimų skiltyje rasite net kelias publikacijas, apibendrinančias praeitų metų padėtį vyno pasaulyje: vynai.com komanda pristato 30, jų nuomone, geriausio vyno pavyzdžių, pasirodžiusių prekybos lentynose 2016 m., o straipsnyje „Viskas apie 2016 vyno metus Lietuvoje“ – vynininko entuziasto pasvarstymai apie politiką, kainodarą, pasiūlą ir paklausą... 2016-ieji – vyno pasauliui buvo išties išskirtiniai!

Na, o į 2017-uosius įžengiame su autoritetingos Niujorko bendrovės „Baum + White“ prognozėmis. Ši 1970-aisiais įkurta JAV įmonė pasaulyje vertinama kaip viena profesionaliausių maisto ekspertų komandų. Kas mūsų laukia 2017-aisiais? Atsakymą rasite straipsnyje „2017-ųjų gastronomijos mados“. O ką prognozuoja Lietuvos profesionalai? Šio numerio pašnekovė – Honorata Lyndo, viena geriausių mūsų šalies virtuvės šefių, pernai su kolegomis iš pasaulinės kulinarijos olimpiados „IKA / Culinary Olympics“ Lietuvai parvežusi auksą. Tendencijas vainikuoja mūsų žurnalistės įspūdžiai iš kasmetinės „Ambiente“ parodos. Jos straipsnyje – žymiausių pasaulio indų gamintojų naujieji kūriniai.

Taigi, Jūsų rankose daugiau kaip 100 puslapių apie stalo kultūrą! Versdami puslapį po puslapio susipažinsite su kokybiškais ir stilingais produktais, naujienomis. Savo srities profesionalų parengti straipsniai padės išsirinkti geriausią paslaugą iš visų siūlomų ir patirti vartojimo malonumą. Žurnale pristatomos iškiliosios Lietuvos ir pasaulio asmenybės, jų gyvenimo ir vartojimo filosofija, ekspertų ir rinkos lyderių nuomonės, žymiausių profesionalų komentarai, padedantys ugdyti aukštesnę vartojimo kultūrą.

Skanaus skaitymo!

GERO SKONIO komanda