This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pasimatymas su geru kepsniu

2016-10-13
Publish your own article

Angus veislės jautukų auginimo ypatumai pietų Amerikoje
Angus veislės kastruoti buliukai „Ox‘ai“ laisvai ganosi pievose ėsdami žolę 22 mėnesius. Kastruojami jie tam, kad neišsiskirtų testosteronas, todėl mėa būna minkštesnė. Po 22 mėnesių jie atrenkami pagal specialius kriterijus ir sugenami į gardus, kur 4 mėnesius šeriami tiktai aukštos kokybės grūdais, kad priaugtų riebalinį sluoksnį, kad pailsėtų raumenys ir mėsyte butu minkštesnė.
Išpjaustyta ir nukaulinta mėsa specialiomis, bakterijoms daugintis neleidžiančiomis, dujomis vakuumuojama. Tada, vakuume brandindamasi savose sultyse, iškeliauja į pasaulį.

El Gaucho Sano naujienos

Daugelis šalių turi savus jaučio išpjaustymo budus pagal kūno dalis. Tame tarpe ir Urugvajus bei Argentina... Rump steak – tai ypatingai populiari dalis Pietų Amerikoje. Labai stipraus, išraiškingo skonio, dėl lašinuko ir raumens išsidėstymo. Taip, tai būtent ta pati ypatinga mėsytė, kuri iš pietų Amerikos iki El Gaucho Sano restorano keliavo 6 savaites ir jau yra subrandinta, bei gali, o gal greičiau turi būti iškepta ant grotelių, taip kaip virtuvės šefai tai moka daryti geriausiai..

Antroji naujiena – sauso brandinimo Porterhouse – pasaulyje maisto gurmanų pelnytai vadinamas kepsnių karaliumi...Apie šį grilio stebuklą daug neaprašysi, juo reikia mėgautis...

Jūs vis dar skaitot? O kažkas jau laižo pirštus po geriausio pasimatymo su kepsniu El Gaucho Sano.