This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pagaliau ir pas mus atkeliavo „Barbadillo“ vynas (Vilnius)

2010-06-09
Publish your own article

Šių metų geriausiai parduodamu baltu vynu Ispanijoje „Antonio Barbadillo“ jau galite mėgautis ir „California“ bare. Lengvas ir vasariškai gaivus Ispaniškas baltas vynas „Antonio Barbadillo Castillo de San Diego“ puikiai pagardins Jūsų antruosius patiekalus bei sriubas arba desertus! Užsukite ir pasimėgaukite šia naujiena.

„California“ - tai viena iš tų jaukių vietų, kur maistas – kokybiškas, vynas – nebanalus, aptarnavimas – profesionalus, o kainos – nedidelės. Vynai čia pateikiami tiek buteliais, tiek pilstomi į taures. Pilstomi ir brangesni vynai nes, steigėjų įsitikinimu, geri dalykai turi būti prieinami kiekvienam mokančiam jais džiaugtis. Siūloma ir plati stipriųjų gėrimų gama bei įvairiausi kokteiliai.

Meniu daug tradicinių ispaniškų patiekalų iš jūros gėrybių ir vytintos kiaulienos, tai tradiciniai ispanų užkandžiai. Taip pat gausu daržovių, kai kurios iš jų čia pat šviežiai vytinamos krosnyje ir tai visai kitas produktas nei mums jau įprasti saulėje džiovinti pomidorai.

Be šaltų ir karštų tapas, meniu visada yra gazpačio (pomidorų šaltsriubė), tikra ispaniška paella,, laukinių kiaulių vytintas ir brandintas kumpis Pata Negro („Juodoji koja“).

Kaip ir dera, bare „California“ turi ir  kalifornietiškąjį meniu. Šis kodas reiškia, kad pagrindinius baro patiekalus galima užsisakyti bet kada, kai tik baras atidarytas. Pradedant ketvirtadieniu California dirba iki 5 valandos ryto. Sriubas, kavą ar arbatą galima išsinešti su savimi.

Daugiau apie barą>>

„California“ informacija
2010 06 09