This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Esse“ paruošė miško grybų ir biodinaminio ūkio derliaus meniu

2016-07-21
Publish your own article

Gaminsime Jums įvairius mėsos, žuvies ir vegetariškus patiekalus su grybais ir šio sezono daržovėmis. Visi patiekalai gaminami su šviežiomis daržovėmis iš sertifikuoto biodinaminio restorano ūkio, kuris turi „
Demeter“ kokybės sertifikatą. Demeter - tai pasaulinės ekologinės biodinaminės žemdirbystės asociacijos ženklas.

Biodinamika - „bios“ (gyvybė) ir „dynamics“ (energija).


Sezono meniu

Salotos

Salotų lapai su keptomis voveraitėmis, ožkos sūriu, graikiniais riešutais ir bazilikų padažu

Sriuba

Kreminė miško grybų sriuba

Skaidri voveraičių sriuba

Karštieji užkandžiai ir patiekalai

Voveraičių, jaunų bulvyčių ir daržovių užkepėlė su sūrio padažu

Rankų darbo virtiniai (Ravioli) su keptais baravykais

Jūrų šukutės su voveraitėmis ir porų tyre

Veršiena, pagaminta žemoje temperatūroje, pateikiama su kukurūzų polenta ir keptomis voveraitėmis

Sausai brandintas (28 dienų) jautienos nugarinės kepsnys (Ribeye) su keptomis voveraitėmis ir keptomis jaunomis bulvytėmis

Desertas

Mūsų gamybos sezoniniai šerbetai (prašome teirautis padavėjų)

Mūsų gamybos uogų limonadai (prašome teirautis padavėjų)

Laukiame Jūsų svečiuose!

Valgiaraštis>>


Staliukų rezervavimas: +370 686 00488 arba info@esse.lt