This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„El Gaucho Sano“ restorane - tango su E.Chimeneso ir dėmesys šeimoms

2014-03-06
Publish your own article

Penktadieniais-šeštadieniais
Vilniuje, Pilies g.10, „Atrium“ viešbučio rūsiuose, įsikūrusiame restorane penktadieniais ir šeštadieniais koncertuos tango muzikos ekspertas Eduardas Chimenesas (Eduardo Gimenez), bene garsiausias Argentinos kultūros populiarintojas Lietuvoje.
„Neformaliu požiūriu į pasirodymus garsėjantis E.Chimenesas groja ir dainuoja visame „El Gaucho Sano“ restorane - jis eina nuo stalelio prie stalelio, ilgiau pabūna prie laukiančių jo dėmesio", - apie koncertus pasakojo restorano direktorius Tomas Kuoras. E.Chimenesas ne tik dainuoja, bet ir čia pat gali pamokyti argentinietiškojo tango judesių.


Sekmadieniais
Tuo tarpu sekmadienį restoranas kviečia šeimas susėsti prie sotaus argentinietiško stalo ir išpuoselėtus jautienos didkepsnius ragauti už specialią kainą – 39 lt.

„El Gaucho Sano“ renkasi mėgstantys pavalgyti skaniai ir sočiai, mat restoranas garsėja itin dideliais patiekalais. Populiariausi patiekalai čia - ant grotelių kepti, medžio dūmu kvepiantys mėsos didkepsniai. Galima rinktis keturis mėsos iškepimo būdus - vos palaikytą ant ugnies, su krauju, vidutiniškai ir visiškai iškeptą.

Visi didkepsniai patiekiami su tradiciniais argentiniečių garnyrais: keptomis bulvytėmis, kopūstų salotomis ir firminiais „El Gaucho Sano“ gaminamais „Čimičiuri“ (su česnakais ir petražolėmis), „Adobo“ (pagardintas paprikomis) ir barbekiu padažais. Mėsa patiekiama ant kalvio specialiai restoranui nukaltų žarijas laikančių indų, kad kepsnys kuo ilgiau išliktų karštas.