This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Daugiau nei pusšimtis restoranų Lietuvoje siekia tapti atsakingais

2013-04-16
Publish your own article


Balandžio 30 d. įvyks pirmoji “Atsakingas Restoranų Verslas Lietuvoje” konferencija, kurios metu bus gvildenamos aktualijos apimančiomis vietinių, sezoninių produktų naudojimą restorane, tiesoginį bendradarbiavimą su Lietuvos ūkininkais. Restoranai turės unikalią galimybę susipažinti su sėkmingiausiais atsakingų restoranų pavyzdžiais Lietuvoje bei jų patirtimi, sužinoti, kodėl atsakingu būti apsimoka. Konferencijos metu bus išrinktas ir apdovanotas Atsakingiausias Lietuvos restoranas.

Kas kviečiamas dalyvauti?


Restoranų atstovai, tiekėjai bei Lietuvos ūkininkai.

Kokios temos bus gvildenamos konferencijos metu?

Konferencijos metu daugiau kaip dešimt žinomų savo srities specialistų pasidalins mintimis apie tai kaip išvengti GMO restorano žaliavose,  kaip į restoranų meniu įtraukti sezoninės ir vietinės produkcijos, kuo pakeisti nykstančias žuvų rūšis, kaip bendradarbiauti su ūkininkais ir daug kitų klausimų bei pristatys kodėl atsakingu restoranu būti apsimoka.  Konferencijos metu bus išrinktas ir apdovanotas atsakingiausias Lietuvos restoranas.

SVARBU. Konferencija sulaukė didelio susidomėjimo, todėl, dalyvių prašymu, registracija pratęsiama iki š.m. balandžio 19 d.


Vietų skaičius ribotas. Dalyvavimas NEMOKAMAS. Atrinktus dalyvius informuosime el. paštu.

Registracijos anketa >>

Daugiau informacijos >>

Atsakingu pietų meniu rūpinasi LARTA asociacijos narys ir Konferencijos parteris – restoranas “Terrazza”.

Konferencijos organizatoriai: Rūpi.lt  kartu su Meniu.lt, bei leidiniu Restoranų verslas.

Norite sužinoti daugiau - rašykite el.p. redakcija@meniu.lt