This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Salotos su keptu ožkų sūriu, mandarinais ir šilauogėmis

2018-04-09
Share your recipe

INGREDIENTAI (1 porcijai)
Padažui:
1 v. š. sezamų aliejaus;
1 v. š. medaus;
1 vnt.mandarino arba 2 v.š. apelsino sulčių.

Salotoms:
1 vnt (pusės) avokado;
2 stiklinių šviežių salotų lapų;
50 g šilauogių;
50 g ožkų sūrio;
1 vnt. mandarino;
1 vnt. mažo agurko.

GAMINIMAS (20 MIN)
Lėkštėje išdėlioti salotų lapus. Avokadą ir agurką supjaustyti šiaudeliais, išdėlioti ant salotų lapų kartu su mandarinais ir šilauogėmis. Ožkų sūrį pakepti vidutinės kaitros keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol abi pusės šiek tiek išsilydys (apie minutę). Sūrį išdėlioti lėkštėje. Padažui sumaišyti sezamų aliejų su išspaustomis mandarinų sultimis ir medumi. Padažą pilti ant paruoštų salotų.

Recepto autoriushttps://mitybologija.lt