This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Restoranas „Neringa“ kviečia pusryčiauti (Vilnius)

2010-08-03
Publish your own article

Vilniuje, Gedimino prospekte, esančiame restorane „Neringa“ laukiami mėgstantieji pusryčiauti ne namuose. Išgerti rytinės kavos, šviežiai spaustų sulčių ir pasistiprinti patiekalais iš atnaujinto pusryčių meniu galėsite įsitaisę jaukioje „Neringos“ lauko kavinėje.

Naujiena - Benedikto kiaušiniai

Atnaujintame  „Neringos“ pusryčių valgiaraštyje rasite pačius populiariausius rytais valgomus patiekalus. Šalia tradicinių omletų su įvairiais įdarais ir kiaušinienės lankytojams siūloma naujiena - be lukšto virti Benedikto kiaušiniai, patiekiami su paskrudinta duona, keptais pomidorais, kumpio riekele ir olandišku padažu. „Labai skanu. Rekomenduoju minkštai virtų kiaušinių mėgėjams“, - sakė Agnė Baradinskaitė, restorano „Neringa“ vadybininkė.

Tarp valgiaraščio naujienų - naminių pusryčių rinkinys. Jį užsisakiusieji lėkštėje ras keptą kiaušinį, šoninės, naminį vištienos kotletuką, bulvių skiltelių ir šiek tiek šviežių daržovių. Prie sočių naminių pusryčių priklauso puodelis kavos ar arbatos ir stiklas šviežiai spaustų sulčių.

„Panašių rinkinių pusryčių valgiaraštyje turime ir daugiau. Pavyzdžiui, iki šiol bene populiariausias patiekalas - angliški pusryčiai, kuriuos sudaro kepti kiaušiniai, dešrelės, kepta šoninė, prancūziškos bulvytės, troškintos pupelės ir daržovės. Matyt, žmonėms patinka
įvairovė lėkštėje“, - rinkinių populiarumą pusryčiaujant aiškino A.Baradinskaitė.

Gal sumuštinių su baklažanu ir bri?

Rytiniame valgiaraštyje neapsieita ir be lietuvio gomuriui gardžių sumuštinių, kepamų ant itališkos duonos. Galite užsisakyti sumuštinį su vištiena, kumpiu ir sūriu, o gal susigundysite išmėginti įdomaus skonio sumuštinį su baklažanais ir baltuoju pelėsiniu sūriu? Kad ir kurį užsisakytumėte, prie sumuštinių pridedama šiek tiek šviežių daržovių.

„Neringoje“ laukiami ir lietinių bei košių mėgėjai. Lietinius galima rinktis su įvairiausiais įdarais, nors kokybiškoje, kone naminėje „Neringos“ virtuvėje, kurioje naudojami natūralūs produktai, lietiniai gardūs ir vieni. Per pusryčius verdamos keturių grūdų, avižinė ir manų košės. „Manų košė labai populiari tarp vyrų“, - šypsojosi A.Baradinskaitė.

Puikiu vasaros rytmečio oru ir naujais pusryčių patiekalais patiems įvairiausiems skoniams galėsite mėgautis įsitaisę „Neringos“ lauko kavinėje arba arčiau gatvės esančioje šviesioje salėje. Pusryčiai ruošiami ir pusryčiautojai „Neringoje“ laukiami kasdien nuo 7 iki 11
valandos ryto.

Su „Laisvalaikio“ kortele 13 proc. nuolaida sąskaitai

Elena Nikonovaitė
„Neringos“ archyvo nuotr.: itališkas sumuštinis

„Laisvalaikio“ informacija


2010 08 03