This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Vietnamietiškas riešutų sviesto padažas

2018-06-18
Share your recipe

INGREDIENTAI (1 porcija)
2 v.š. tarkuoto imbiero
1 vnt česnako skiltelės
2-3 v.š. klevų sirupo
2 v.š. sojos padažo
1 v.š. žuvų padažo
3 v.š. žemės riešutų sviesto
2-3 v.š. sezamo aliejaus
2 v.š. (keli šlakeliai) sriracha padažo/žiupsnelis čili dribsnių.

GAMINIMAS (15 MIN )
Visus ingridientus sudedame į trintuvą ir sutrinam iki vientisos masės. Padažo konsistencija, priklausomai nuo naudojamo žemė riešutų sviesto, gali gautis skirtinga, tad jei per skysta, drąsiai dėkit dar šaukštą riešutų sviesto, o jei per tirštą, įpilkit šiek tiek sezamų aliejaus. Padažą perkeliam į dubenėlį, o geriausia į stiklinį indelį su dangteliu. Šaldytuve stovės pora savaičių.

Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com