This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Veganiški šokoladiniai keksiukai

2019-07-02
Share your recipe

Gamindamas šiuos keksiukus aš supratau, kad norint išgauti tikrai gerą šokoladinį skonį neužtenka naudoti tik kakavos miltelius, būtinai reikia tikro juodo šokolado. Ir nuostabu yra tai, kad užtenka tik 50 gramų.
Dar labai svarbu, kad jie yra labai lengvai pagaminami, jiems reikia tik 8 ingredientų ir vienas keksiukas turi tik 100 kcal.

INGREDIENTAI
180ml nesaldinto migdolų pieno
1vnt. apelsino sulčių + žievelės
190ml agavos sirupo
125g speltų miltų
1 arbt. š. kepimo miltelių
1 arbt. š. valgomosios sodos
30g nesaldintų kakavos miltelių
50g susmulkinto juodo šokolado (70%)

 

GAMINIMAS
1. Sumaišome pieną, apelsino sultys, žievelę bei agavos sirupą.
2. Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, soda ir kakavos miltelius.
3. Sujungiame abu mišinius ir labai gerai išmaišome.
4. Įdedame šokoladą.
5. Gautą masę paskirstome į paruoštas keksiukų kepimo formeles (12vnt).
6. Kepame 20-25 min. 170°C įkaitintoje orkaitėje.
7. Iškepusius keksiukus atvėsiname.

Skanaus!

@Kas Tas Avokdas