This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Triušienos dešrelės

2018-06-06
Share your recipe

INGREDIENTAI (2 porcijos)
250 g trušienos dešrelių
4 vnt. bulvės
150 ml pieno
1 g (gabalėlis) sviesto
3 g (sauja) tarkuoto parmezano

Salotoms:
140 g. pakuotė salotų
10 g. svogūnų laiškų
0,5 g. (žiupsnelis) krapų
1 vnt. agurko
2-3 v.š. salotų grietinės 12 %
1/3 a.š. druskos
1/3 a.š. pipirų mišinio

GAMINIMAS (45 MIN )
1.Bulves nuvalome ir dedame virti.
2.Daržoves skirtas salotoms nuplauname ir supjaustome.Dedame grietinę ,prieskonius.Kol kas nemaišykite.
3.Išvirusias bulves nusunkite,užpilkite verdančiu pienu,dėkite sviestą,parmezaną ir sutrinkite.
4.Triušienos dešreles apkepkite svieste iki apskrudimo.
Štai ir viskas.Skanaus !!!

Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt