This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pica iš avižinių miltų

2018-07-20
Share your recipe

INGREDIENTAI 
Picos padui reikės:
100g avižinių miltų;
1 vnt. kiaušinio;
4 g.  parmezano;
20 ml. augalinio pieno ( iš bėdos tinka ir vanduo).

Picai reikės:
2 v.š. pomidorų pastos;
15 g. mocarelos sūrio;
6 vnt.  pievagrybių;
6-8 vnt. (saujelės) brokolių;
6 vnt. briuselio kopūstų;
3-4 vnt. vyšninių pomidorų;
1/4 paprikos;
10 g. saujelės mėgiamų salotų ( šįkart naudojau sultenę);
2 vnt.  lapelių baziliko.

GAMINIMAS (50 MIN)
Didesniame dubenyje sumaišome picos padui pagaminti reikalingus ingridientus. Turi gautis tokia kietoka tešla. Ją gerai iškočiojame. Orkaitę įkaitiname iki 170 laipsnių. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, dedame picos padą ir labai plonai ištepame alyvuogių aliejumi. Taip picos padas gražiai apskrus. Šauname į orkaitę ir kepame 7-9 minutes. Kol kepa picos padas, 5-6 minutes apverdame briuselio kopūstus. Jei iš karto juos desime ant picos, bus per kieti. Išimame picos padą iš orkaitės, tepame pomidorų pastą, dedame mocarelą, daržoves ir šauname atgal į orkaitę dar 7-8 minutėms. Prieš valgant, pabarstome salotomis bei bazilikais.

Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com